Çözüldü Windows Defender XF Project siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamlar , windows defenderi kapatıyorum ve XFProjecti açıyorum ardından bir uyarı veriyor (Trojan:MSIL) onu geçtim ancak windows defender kapalıyken uygulamayı açmama izin vermiyor windows direkt siliyor XFProjecti .

Çözüm
Windows defenderi kapatırsan silmez. Kapattığınız halde halen virüs yakalandı uyarısı veriyorsa 3.parti virüs programı yüklü olmasından kaynaklanıyordur denetim masasına girip kaldırın.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Windows defenderi kapatırsan silmez. Kapattığınız halde halen virüs yakalandı uyarısı veriyorsa 3.parti virüs programı yüklü olmasından kaynaklanıyordur denetim masasına girip kaldırın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
zaten kapatıyorum ancak siliyor halen bütün herşeyi kapatıyorum
Post automatically merged:

şuan kontrol ettim ancak hiç bir şey yüklü değil anlamadım :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Windows defender, virüs ve tehdit koruması ayarları kısmında aşağı tarafta dışlamalar diye bir seçenek var oraya eğer loader'ın olduğu klasörü seçerseniz silmeyecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selamlar , windows defenderi kapatıyorum ve XFProjecti açıyorum ardından bir uyarı veriyor (Trojan:MSIL) onu geçtim ancak windows defender kapalıyken uygulamayı açmama izin vermiyor windows direkt siliyor XFProjecti .
Defender Control uygulamasını indir, istediğin zaman aç kapa

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
başlat - virüs ve tehdit koruması yaz - virüs ve tehdit koruması ayarları - ayarları yönet - hepsini kapat. pc'yi kapatıp açtığında gerçek zamanlı koruma kendini açabilir o yüzden her seferinde kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...