Çözüldü Wındows Defender Yuzunden LoL SC Acılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaslar ben defenderı kapatamıyorum ve rar ıle dcontrol uygulamasınıda ındıremıyorum gercek zamanlı korumayı kapata bastıgım gıbı hemen gerı acılıyor ben bunu nasıl kapatıcam lutfen yardım edın

Çözüm
tek bişey diyin görev yöneticisini aç baçlangıça gel ordan defenderi devre dışı bırak o ayar kapatırsan he pc yi açtıgında otomatik açmaz artık defenderi hala aynı sıkıntı varsa antiwalware defenderi kapat onuda
Şuraya gidip: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender, varsa DisableAntiSpyware değerini 1 yapıp, yoksa oluşturup değerini 1 yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatınız.
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bilgisayarın kod dosyaları icinden kapatmayı dene aynı hatayı alıyodum kendi icinden kapatınca sorun cözüldü

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
defendercontrol.exe diye bir şe var onu indir o gayet işe yarıyor bende onu kullandım ordan kapat

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tek bişey diyin görev yöneticisini aç baçlangıça gel ordan defenderi devre dışı bırak o ayar kapatırsan he pc yi açtıgında otomatik açmaz artık defenderi hala aynı sıkıntı varsa antiwalware defenderi kapat onuda
Şuraya gidip: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender, varsa DisableAntiSpyware değerini 1 yapıp, yoksa oluşturup değerini 1 yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatınız.

Çözüm
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
| Bu bağlantıya gidip linki indirdikten sonra açarak "Defender_settings" komut dosyasını açarsan düzelecegini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga bendede oldu yt den baktım sanırım key real değil windows keyi bende gerçek kod alıp yazdım (key) düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...