kullandığın işletim sistemi windows 10 dimi bende kullanıcam ama defenderi geri açamayacaksam ne anladım2 gündür gerçek zamanlı korumasını açmaya çalışıyorum. Bu siteyi keşfetmeden önce pubg lite hilesi denedim normalde yapmam ama çok can sıkıcı sayıda hileci var neyse hilede bir virüs vardı defender'ı devre dışı bıraktı hiç bir şekilde açılmıyor. Format atacağım galiba ya da Norton kullanacağım.
Güzel mi sorusuna bence şahane çok soft çalışıyor.
geri açamıyorum diyince bi tırsmadım değilzaten böyle hileleri kullanabilmek için genelde defender'i devre dışı bırakmak gerekiyor
eğer bir sorun yaşıyorsan bu konu hakkında regedit ayarları oluyor onları düzeltebilirsingeri açamıyorum diyince bi tırsmadım değil
henüz yaşamadım bir sıkıntı çıkarsa konu açarımeğer bir sorun yaşıyorsan bu konu hakkında regedit ayarları oluyor onları düzeltebilirsin
Evet son sürüm win10. Ama mesele bu forumu kullanmadım arkadaşın gazını gelip onun bulduğu virüslü olduğunu bildiğim şeyi eşek gibi yükledim. Hata benim yanikullandığın işletim sistemi windows 10 dimi bende kullanıcam ama defenderi geri açamayacaksam ne anladım![]()
hmm evet bu arada bilgisayarını formatlayacaksanEvet son sürüm win10. Ama mesele bu forumu kullanmadım arkadaşın gazını gelip onun bulduğu virüslü olduğunu bildiğim şeyi eşek gibi yükledim. Hata benim yani
yani bencede öyle aralarında virüs konusunda en iyisi esetSüper Değil Mesela Bende 4 Adet Baya Büyük Virüsler Vardı Sadece 2 Tanesini Silebildi Daha Sonra Eset İndirdim Hepsini Sildi Yani İyi Ama Bazı Virüslere Birşey Yapamıyor