cok tesekkurler isime yariycakAnlattıklarımı harfiyen yaparsan kısayol oluşturabilirsin ve sorununa çözüm üretebilirsin.
Masaüstüne sağ tıklayarak, Yeni ve ardından Kısayol'a tıkla
Konum kısmına " explorer ms-settings:windowsdefender " yaz. ( Tırnaklar yok ) Ve ileri butonuna tıkla.
Kısayol ismine "Defender" yazarak Son butonuna tıkla.
Masaüstüne gelen dosya'ya sağ tıklayarak açılan pencereden Özelliklere gir ve Simge Değiştire tıkla. "X" işareti olan gri iconu seçerek Uygula ve Tamam de.
Artık gönül rahatlığı ile Masaüstünde bir Kısayol'a tıklayarak direk WinDefender'a ulaşabilirsin. İyi forumlar!
kardesim dediklerini yapdim ama olmadiAnlattıklarımı harfiyen yaparsan kısayol oluşturabilirsin ve sorununa çözüm üretebilirsin.
Masaüstüne sağ tıklayarak, Yeni ve ardından Kısayol'a tıkla
Konum kısmına " explorer ms-settings:windowsdefender " yaz. ( Tırnaklar yok ) Ve ileri butonuna tıkla.
Kısayol ismine "Defender" yazarak Son butonuna tıkla.
Masaüstüne gelen dosya'ya sağ tıklayarak açılan pencereden Özelliklere gir ve Simge Değiştire tıkla. "X" işareti olan gri iconu seçerek Uygula ve Tamam de.
Artık gönül rahatlığı ile Masaüstünde bir Kısayol'a tıklayarak direk WinDefender'a ulaşabilirsin. İyi forumlar!
Rica ederim, MHC ailesicok tesekkurler isime yariycak
Bu konu ile ilgili detaylı bir konu açıyorum, okuyarak takip edebilir ve gerçekleştirebilirsin. Yaklaşık 5 dakika sonra konuyu profilimden takip edersin.cok tesekkurler isime yariycak
Post automatically merged:
kardesim dediklerini yapdim ama olmadi
search for windows defender in your windows search bar open on his home screen press protection against viruses and threats and disable it.windows defenderi acib kapatmanin en hizli yolu nedir? bilen varsa yazsin
guvenilir bir program onerirmisiniz?Çok kısa yazılımlar var dostum indirebilirsin hızlıca kapatıp acıyor
guvenilir bir program onerirmisiniz?DefenderControl diye bi program var aktif et devre dışı seçeneği bulunuyor indirip kullanabilirsin böylece serice kapatıp açabilirsin
thank you man[QUOTE = "RedSenSei, post: 2876887, membro: 162170"]
Existe um programa chamado DefenderControl, você pode ativar e desativar a opção, baixar e usá-lo.
[/ CITAÇÕES]
Yea This program is good but i dont trust in then.
Senin için bir konu oluşturdum, Profilimden konuyu takip edebilirsin. Bu konuda açığı olanlar varsa konu üzerinden yardım alabilirler. İyi forumlar!tamam takipdeyim