Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows defenderi kapatıyorum belirli bir süre sonra kendi kendine tekrar açılıyor artık bu sorun can sıkıcı olmaya başladı sürekli kapatıp istediğim zaman açabililirmiyim böyle bir çözüm var mı bilen birisi cevaplarsa iyi olur
1-) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender yolunu izleyerek Windows Defender’a tıklayın ve sağ kısımdaki boş bir alana sağ tıklayıp, “DWORD (32 Bit) Değeri”ni seçin.
2-) Değer eklendikten sonra değere sağ tıklayıp “DisableAntiSpyware” olarak yeniden adlandırın. Son olarak değere tekrar sağ tıklayıp, değiştir seçeneğine tıklayıp değer verisini 1 yapın. Değişiklikleri uyguladıktan sonra bilgisayarınızı kapatmanız Windows Defender’ın kapanması için yeterli olacaktır.
Bir daha açılmayacağına emin olabilirsin
İyi forumlar