Çözüldü Windows disk %100 kullanım sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar bilgisayarım hemen hemen yeni sayılır oyunlarda alt tab çektiğim zaman bilgisayar ölüyor disk %100 kullanılıyor olarak gözüküyor çözümü yokmudur ?

Çözüm
Merhabalar

Bazı windows servislerini, uygulamarını kapatarak disk kullanım yüzdesini düşürüyorlar fakat tabiki kesin çözümü bu değil. Bir süre önce benimde muzdarip olduğum bu sorunun çözümü SSD diske geçmektedir. Maalesef windows 10 -windows 10 kullanıyorsunuz muhtemelen- HDD'ye kurulu olduğu zaman bu şekilde saçma sapan disk kullanım yüzdeleri sorunu oluşturuyor. Ayrıca bilgisayarını Kaspersky tarzı bir programla taratabilirsin belki virüs bulaşmıştır.
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum heryerde aradım denedim yaptım bunun bir çözümü yok HDD kullanıyorsan SSD ye geçeceksin SSD kullanıyorsan yeni birtanesini alman gerek başka türlü hiçbir çözüm yok yeni ssd aldım ondada böyle diyorsan disk kullanımı azaltma videoları var onları dene başka türlü bir çözümü yok

iyi forumlar

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Pekii, Disk 100 olunca bir kasma yaşıyor musun?, yaşamıyorsan sorun yok, iyi forumlar.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum heryerde aradım denedim yaptım bunun bir çözümü yok HDD kullanıyorsan SSD ye geçeceksin SSD kullanıyorsan yeni birtanesini alman gerek başka türlü hiçbir çözüm yok yeni ssd aldım ondada böyle diyorsan disk kullanımı azaltma videoları var onları dene başka türlü bir çözümü yok

iyi forumlar
haklısın sanırım her türlü yöntemi denedim format vb. ama yok yani olmuyor sanırım yeni bir disk almam gerekicek

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum galiba hdd kullanıyorsun eğer bütçen varsa ssd almanı tavsiye hatta bilgisayardına m2 desteği varsa m2 ssd almanı tavsiye ederim bilgisayar çok daha iyi olur yoksa youtubede regeditten bir şeyler yapıp düşürüyorlar bende de eskiden böyle sorun vardı regeditten ayarı yapınca %10'lara falan düştü gerekli videolara youtubeden ulaşabilirsin ama dediğim gibi ssd alırsan çok daha iyi olur

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Bazı windows servislerini, uygulamarını kapatarak disk kullanım yüzdesini düşürüyorlar fakat tabiki kesin çözümü bu değil. Bir süre önce benimde muzdarip olduğum bu sorunun çözümü SSD diske geçmektedir. Maalesef windows 10 -windows 10 kullanıyorsunuz muhtemelen- HDD'ye kurulu olduğu zaman bu şekilde saçma sapan disk kullanım yüzdeleri sorunu oluşturuyor. Ayrıca bilgisayarını Kaspersky tarzı bir programla taratabilirsin belki virüs bulaşmıştır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...