Windows Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dün windows u güncelledim. Güncelleme sonrası kapalı olan güvenlik duvarı falan açılmış. Açık olduğunu görmeden hileyi açtım çalışmadı. Sonra güvenlik duvarını kapatıp denedim yine olmadı. Loader i sildim tekrar yükledim yine olmadı. Hatta C deki Bogaripper adlı dosyayı sildim öyle denedim yine olmadı. Güvenlik ile ilgili olan herşeyi kapattım. Ama ne yaptıysam olmuyor. Loader i açtıktan sonra sürekli sitede çarpı işareti çıkıyor. Ne yapmam lazım ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows kaç ayrıca sc ye ait herseyi denetim masasından tamamen kaldır ve tekrar yükle yükledikten sonra virüs programın varsa dışlamalara dosya olarak ekle

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
windows kaç ayrıca sc ye ait herseyi denetim masasından tamamen kaldır ve tekrar yükle yükledikten sonra virüs programın varsa dışlamalara dosya olarak ekle
Virüs programı kullanmıyorum. Advanced SystemCare kullanıyorum. Denetim masasında SC ile ilgili bir şey yok.
Post automatically merged:

Tamamdır hallettim. Konu Kilit.
Post automatically merged:

Konuyu nasıl kilitliyorum bilmiyorum :D

Üye
5 HİZMET YILI
Recently Windows Update pretty much, every few days is Windows again update, I feel quite uncomfortable :confused::confused:

Üye
5 HİZMET YILI
Script ile ilgili her dosyayı silmen gerekiyor windows dosyalarına iyice göz gezdir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Windows update güncellemeleri her zaman ne olabilir bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Windows versiyonları sorun oluyor diyorlar. Script için en uygun işletim sistemi Windows 7 mi?

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
temp dosyalarını silmeyi dene Hack Center [UI] dan cıkış yap tekrar gir
olmuyorsada forumda bir sürü çözumu var araşıtırırsan bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...