Çözüldü Windows kalite güncellemesi nasıl silinir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Geçen Günlerde Windows 22h2 sürümüne güncelledi bilgisayarı ve bazı hilelerden yararlanamıyorum 21h2 sürümüne nasıl dönebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, denetim masaı > Program kaldır > Güncelleştirmeleri denetle kısmından son güncelleştirmeyi silerek eski sürümünüze geri dönebilirsiniz.

Çözüm
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Geçen Günlerde Windows 22h2 sürümüne güncelledi bilgisayarı ve bazı hilelerden yararlanamıyorum 21h2 sürümüne nasıl dönebilirim yardımcı olursanız sevinirim
eğer 21h2 den 22h2 e geçeli 1 hafta olmadıysa ayarlardan yaptığın güncellemeyi kaldırabilirsin eğer güncelleme yapalı çok olduysa bu konuya göre sürümünü değiştirebilirsin;
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Windows 10 21H2 güncelleme destek sona erdiği için eski sürümler kullanan kullanıcılar haber olmadan zorla otomatik güncelleme yapabilir. Downgrade işleminden sonra kesinlikle Windows Update devre bırakmanız gerekiyor.

Disk temizleme ile temizlemediyse eski sürümü geri dönme mümkün. Downgrade işlemi aşağıda kullanabilirsin:
Ayarlar > Güncelleme & Güvenlik > Kurtarma > Gelişmiş başlangıç yazısındaki Şimdi yeniden başlat butonu basın. Çıkan Sorun gider > Güncelleme kaldır seçin kaldırabilirsiniz.

Eğer bunu yoksa yeniden format atmanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...