windows 11 de olmuyor malesefHepinize merhaba arkadaşlar benim bir sorunum vardı mikrofonum bozuk olmamasına ramen sesim aşırı derece az gidiyordu fakat bu problemi bugün çözdüm ve paylaşmak istedim.
Adım 1 : Hoparlör kısmına gelin sağ tık yapın ve ses ayarlarını aç kısmına basın.
Ekli dosyayı görüntüle 70524
Adım 2 : Giriş kısmını bulun ve mikrofonunuzu seçin (default olarak olan mikrofon doğru seçenek olabilir.). Cihaz ozellikleri kismina basin.
Ekli dosyayı görüntüle 70528
Adim 3 : Burada bulunan Ses düzeyi kısmını 100'e çekin ve işlem tamam
Ekli dosyayı görüntüle 70529
Realtek hd audio yöneticisine girip mikrofon kısmındaki ses düzeyini yükseltin. Eğer realtek hd audio yoksa ses simgesine sağ tıklayıp ses efektleri kısmına girin. Oradan kayıt bölümünü seçip mikrofona çift tıkkayın. Düzey bölümünden 95 e çıkarıp ses basını +10 db yapın düzelecektir.Windows 11 de halledemedim malesef bilen birisi el atabilir mi
Sesi yukseltince cızırtı olmaya başlıyor bianda onu nasil düzeltebilirim bir fikrin varmidirRealtek hd audio yöneticisine girip mikrofon kısmındaki ses düzeyini yükseltin. Eğer realtek hd audio yoksa ses simgesine sağ tıklayıp ses efektleri kısmına girin. Oradan kayıt bölümünü seçip mikrofona çift tıkkayın. Düzey bölümünden 95 e çıkarıp ses basını +10 db yapın düzelecektir.
Eğer cızırtı veya dip ses alıyorsanız mikrofon basını 0 a düşürüp deneyin kesilecektir tahminimce.Sesi yukseltince cızırtı olmaya başlıyor bianda onu nasil düzeltebilirim bir fikrin varmidir
Şöyle oluyor sesi fule alsam bile bası kısınca ses az gidiyor bası arttırınca cızırtı olmaya başlıyor çözümü varmıdır yoksa en iyisi yeni bir kulaklık mi almalıyımEğer cızırtı veya dip ses alıyorsanız mikrofon basını 0 a düşürüp deneyin kesilecektir tahminimce.
O zaman mikrofonunuzla alakalı bir sorun olabilir. Orada dinle seçeneğide var ayarları oynayarak en güzel sesi bulmaya çalışınŞöyle oluyor sesi fule alsam bile bası kısınca ses az gidiyor bası arttırınca cızırtı olmaya başlıyor çözümü varmıdır yoksa en iyisi yeni bir kulaklık mi almalıyım
Hocam sorun büyük ihtimalle benim kulaklığın kalitesizliğinden yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğimO zaman mikrofonunuzla alakalı bir sorun olabilir. Orada dinle seçeneğide var ayarları oynayarak en güzel sesi bulmaya çalışın
Hocam sorun büyük ihtimalle benim kulaklığın kalitesizliğinden yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğimO zaman mikrofonunuzla alakalı bir sorun olabilir. Orada dinle seçeneğide var ayarları oynayarak en güzel sesi bulmaya çalışın
Rica ederim. Farklı çözüm yolları için youtube üzerin de videolar izleyebilirsiniz. İyi forumlarHocam sorun büyük ihtimalle benim kulaklığın kalitesizliğinden yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğim
Post automatically merged:
Hocam sorun büyük ihtimalle benim kulaklığın kalitesizliğinden yardımınız için teşekkür ederim deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?