Merhaba. Windows etkinleştirme uyarısı geldi fakat etkinleştir diyorum, donuyor. Etkinleştirmek için uygulama indiriyorum, açamıyorum. CMD'yi yönetici olarak açamıyorum. Görev Yöneticisi falan da açılmıyor. Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Bilgisayarınıza temiz bir Format atınız. Bütün işlemler bittikten sonra CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırunız ve bu komutu slmgr /xpr yazıp enter tuşana basınız. Windows script Host dosyası açılacak
windows sürümünüz orjinal değil ise Toplu etkinleştirme ..../.../...şu tarihte bitecek şeklinde yazar.
windows sürümünüz orjinal ise makina kalıcı olarak etkinleştirildi. şeklinde yazar
Hile kullanacaksanız eğer, hilelerin sorunsuz ve stabil çalıştığı windows sürümünü yükleyiniz Windows 10 pro x64 1909 sürümüdür.
Windows 10 Tüm Sürümler ve Windows 11 21H2 Kurulum Rehberi...
Bilgisayarınıza temiz bir Format atınız. Bütün işlemler bittikten sonra CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırunız ve bu komutu slmgr /xpr yazıp enter tuşana basınız. Windows script Host dosyası açılacak
windows sürümünüz orjinal değil ise Toplu etkinleştirme ..../.../...şu tarihte bitecek şeklinde yazar.
windows sürümünüz orjinal ise makina kalıcı olarak etkinleştirildi. şeklinde yazar
Hile kullanacaksanız eğer, hilelerin sorunsuz ve stabil çalıştığı windows sürümünü yükleyiniz Windows 10 pro x64 1909 sürümüdür.
Windows 10 Tüm Sürümler ve Windows 11 21H2 Kurulum Rehberi
Microsoft web sitesinden resmi bir Windows sürümünü indirip YouTube etkinleştiricisini (tercihen daha güncel olanı) indirmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum.