Süper Üye
deneyeceğimeski sürüme ayarlardan girip kurtarma bölümünden seçtiğin sürüme göre dönebilirsin diye biliyorum
direkt 1909 a egçtim iso indiriyorum mobil internet kullanıyorum fatura boooommmWindows 10 1809 1803 ve altı sürümlerinde çalışıyor dostum eğer eski sistemin 1809 ise ve güncelleme ile 1909'a geçtiysen eskiye dön diye seçenekler oluyor diye hatırlıyorum eğer format atarak 1909 yüklediysen eski isolardan 1809 bularak ona geçiş yapabilirsin.
Artık o kadar da olacak yapacak bir şey yok keşke 1909 indirmeden önce biraz araştırma yapsaydın.direkt 1909 a egçtim iso indiriyorum mobil internet kullanıyorum fatura boooommm
Pc hunter sıkıntılı ben hile paylaştım eyer zulu hilesi gibi vb şeyler istiyorsan Dragon Hack Youtube ama pc hunter sikintili deneme bende de mavi ekran verdiiyide bu 1903 1809 altı demişsin
Post automatically merged:
bi ara açılıyordu ama mavi ekran veriyordu umarım gene öyle olmaz formattan sonra hiç açamıyorumda
indiriyorum iptal etti tekrar indiriyorumBunu çözmek için bilgisayarına ya format atmalısın.
şuna bi bak:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
power tool da şey yapıyor unload driver olmuyor anlatabildimmi bilmem ondada sıkıntı var yaniBunu çözmek için bilgisayarına ya format atmalısın.
şuna bi bak:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?