Üye
bilgisayarı yönetici olarak kullanamıyorum cmd den gues hesap olarak günüyorum ve hiç bir şekilde administrator olarak giriş yapamıyorum güvenli modda da denedim ama olmadı HELPP
kardeşim cmd ile olmuyor denedimCmd kodları vardı tam olarak ezberimde değiller ama bulmaya çalışacağım
başka yolu olmalı yakanka format at zaten 1-2 saat sürüyor tertemiz olur
Bilgisayarın Bir Çalışma Gurubunda İse
- Hoş Geldiniz ekranına hesabınızın kullanıcı adını ve parolasını girin.
- Başlangıç düğmesi , Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları, Kullanıcı Hesapları ve son olarak Kullanıcı Hesapları'nı yönet'e
![]()
tıklayarak Kullanıcı Hesapları'nı açın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Kullanıcı adınız vurgulanır ve hesap türünüz Grup sütununda gösterilir.
Hesap türünüz Administrator değilse, bilgisayarda bir yönetici olan başka bir hesabın kullanıcı adını ve parolanızı bilmiyorsanız yönetici olarak oturum açamazsınız. Yönetici değilseniz bir yöneticiden hesap türünüzü değiştirmesini isteyebilirsiniz.
- Hoş Geldiniz ekranına hesabınızın kullanıcı adını ve parolasını girin.
- Başlangıç düğmesi , Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması, Kullanıcı Hesapları ve son olarak Başka bir hesabı yönetin'e
![]()
tıklayarak Kullanıcı Hesapları'nı açın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Hesap türünüz, kullanıcı adınızın altında görüntülenir.
Hesap türünüz Administrator ise şu anda yönetici olarak oturum açmışsınız demektir.
Çek formatı kankam bişey olmazkardeşim cmd ile olmuyor denedim
Post automatically merged:
aga
başka yolu olmalı ya![]()
Kardeşim Yazıda Anlattım Emınım Yardımcı Olacakdır Yada Bazı Kaynaklardan Araştırabılırsınbilgisayarı yönetici olarak kullanamıyorum cmd den gues hesap olarak günüyorum ve hiç bir şekilde administrator olarak giriş yapamıyorum güvenli modda da denedim ama olmadı HELPP
bro ya geri yükle yada formatla bence ugrasmabilgisayarı yönetici olarak kullanamıyorum cmd den gues hesap olarak günüyorum ve hiç bir şekilde administrator olarak giriş yapamıyorum güvenli modda da denedim ama olmadı HELPP
format atmadan bir çözümü yok muFormattan sonra sıfırdan yönetici kimligi ile giriş yaparsan bir daha böyle bir sorun yaşamazsın iyi akşamlar.
format en güzel ve hızlı çözümdür kankambilgisayarı yönetici olarak kullanamıyorum cmd den gues hesap olarak günüyorum ve hiç bir şekilde administrator olarak giriş yapamıyorum güvenli modda da denedim ama olmadı HELPP