Evet bende de mağaza çöktü ve geçenlerde format attım. Her sorun çözüldü fakat update çözülmediÖnceden bende de aynısı olmuştu çareyi formatta buldum mağaza filan çökmüştü
windows sürümünde sorun olabilir crackli dosyaysa sorun çıkartabiliyor başka bir sürüme format atmanı tavsiye ederimEvet bende de mağaza çöktü ve geçenlerde format attım. Her sorun çözüldü fakat update çözülmedi
bi ara deneyeceğim teşekkür ederimwindows sürümünde sorun olabilir crackli dosyaysa sorun çıkartabiliyor başka bir sürüme format atmanı tavsiye ederim
rica ederimbi ara deneyeceğim teşekkür ederim
şarza takıp bataryayı çıkartıp öylede deneyebilir olmazsa formatYakın çevreden bir kaç saatliğine aynı leptop şarjından bulabilirsen geçici de olsa sorunu çözersin aslında brom.
şarjı 0 gösteriyor ama şarja takılı olup olmadığını gösteriyordur . takılı iken güncellemeyi dener misinMerhaba, ben bilgisayarımı güncellemek isterken böyle bir hata aldım. Biligsayarın bataryası bozuk olduğu için şarj olmuyor ve bu yüzden de şarj %0 görünüyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 74050
kanka şarja takmadan pc açılmıyo zaten?şarjı 0 gösteriyor ama şarja takılı olup olmadığını gösteriyordur . takılı iken güncellemeyi dener misin
laptop bataryası alabilirsin en son çare olarak modeli falan neyseMerhaba, ben bilgisayarımı güncellemek isterken böyle bir hata aldım. Biligsayarın bataryası bozuk olduğu için şarj olmuyor ve bu yüzden de şarj %0 görünüyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 74050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?