Çözüldü Windows Update hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben bilgisayarımı güncellemek isterken böyle bir hata aldım. Biligsayarın bataryası bozuk olduğu için şarj olmuyor ve bu yüzden de şarj %0 görünüyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler
resim_2022-03-08_200804.png

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
büyük ihtimal leptop kullanıyorsunuz leptop Sarj %60 üstünde iken hatta Sarja taklı ve pili %60 üstünde iken güncellem

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Önceden bende de aynısı olmuştu çareyi formatta buldum mağaza filan çökmüştü

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yakın çevreden bir kaç saatliğine aynı leptop şarjından bulabilirsen geçici de olsa sorunu çözersin aslında brom.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benim windows update de hata veriyordu hatta çoğu microsoft uygulaması açılmıyordu formatsız çözdüm. Şu şekilde;
İlk önce sorunları algıladan sorun yaratan dosya var mı diye tarattım ki çıktı da. Daha sonra kayıt defteri düzenleyicisinden dosyanın adını birebir girdim (kayıt defterindeki arama kutucuğu için ctrl+f basabilirsiniz) ve direk çıktı daha sonra o dosyayı komple kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü bunu deneyebilirsin. (Denemeden önce kayıt defterini yedekle)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eskide bu sorun bendede vardı bilgisayarı 2 defa formatlamam rağmen düzelmemişti bir yotube videosu sayesinde düzelttim bana özelden ulaşırsan sana atabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba, ben bilgisayarımı güncellemek isterken böyle bir hata aldım. Biligsayarın bataryası bozuk olduğu için şarj olmuyor ve bu yüzden de şarj %0 görünüyor. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 74050
şarjı 0 gösteriyor ama şarja takılı olup olmadığını gösteriyordur . takılı iken güncellemeyi dener misin

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
if you know os formatting then you can do new one else change battery then update!

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...