Arkadaşlar discord başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. Bazı discord kanallarında sadece belirli üyelerin gördüğü görünmez odalar var oraya katılanlar ve oda diğer üyeler tarafından gözükmüyor. Bu nasıl yapılıyor bilen biri varmı acaba?
Merhaba @ssgoal, açtığın odaların ayarlarına girerek düzenleme bölümünden kimlerin görüp göremeyeceğini belirleyebilirsin. Teşekkür ederim.Arkadaşlar discord başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. Bazı discord kanallarında sadece belirli üyelerin gördüğü görünmez odalar var oraya katılanlar ve oda diğer üyeler tarafından gözükmüyor. Bu nasıl yapılıyor bilen biri varmı acaba?
I don't know how to do it. But great topic. I will wait for a clear answer.Arkadaşlar discord başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. Bazı discord kanallarında sadece belirli üyelerin gördüğü görünmez odalar var oraya katılanlar ve oda diğer üyeler tarafından gözükmüyor. Bu nasıl yapılıyor bilen biri varmı acaba?
Understand. Thanks for listening friend '-'Google dan araştırırsan kodları var dostum
düzenleme bölümünden ayarlayabilirsinArkadaşlar discord başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. Bazı discord kanallarında sadece belirli üyelerin gördüğü görünmez odalar var oraya katılanlar ve oda diğer üyeler tarafından gözükmüyor. Bu nasıl yapılıyor bilen biri varmı acaba?
TeşekkürlerMerhaba @ssgoal, açtığın odaların ayarlarına girerek düzenleme bölümünden kimlerin görüp göremeyeceğini belirleyebilirsin. Teşekkür ederim.
Rica ederim.Teşekkürler
Ne kodu arkadaşım? Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuzGoogle dan araştırırsan kodları var dostum
böyle bişey yapiliyormuyduArkadaşlar discord başlığı olmadığı için buraya yazıyorum. Bazı discord kanallarında sadece belirli üyelerin gördüğü görünmez odalar var oraya katılanlar ve oda diğer üyeler tarafından gözükmüyor. Bu nasıl yapılıyor bilen biri varmı acaba?