Windows10 yerine kurabileceğiniz hızlı ve stabil os

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scott Mccall
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eğerki pcn kötüyse yada hızlı istiyosan en iyisi xp ben sana diyim

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Win 10 şuan en iyisi güncellemeleri otomatik yapsan daha iyi olur ama illa değiştiriceksen win 8.1 de kullandım o da güzeldi tavsiye ederim

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ReviOS'da güzeldir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
özellikle de sağ altta çıkan "Windows'u etkinleştir" yazısı insanı deli ediyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileler için mecburen Windows 10 :p

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windows 10 candır Özellikle iyi ellerde modifiye edilmiş Sistem kararlılığıyla birlikte minumum sistem tüketen paylaşımlar mevcut , reklam olmaması için site ismi veremiyorum ancak biraz araştırırsanız rahatça bulabilirsiniz.

Kendim şuan Defender kökten kapalı , güncellemeler ve gereksiz hizmetlerin , daha windows yüklerken kapatıldığı / silindiği win 10 64 bit Performans Edition kullanıyorum, 1 gb boşta ram kullanımı var gayet memnunum.

Tecrübeli bir bilgisayar kullanıcısı değilseniz tavsiye etmem , güvenlik duvarı güncelleme ve birçok hizmet devre dışı olduğu için bilgisayarınız savunmasız durumdadır, Sadece tecrübeli kullanıcılar için önerebilirim.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
In addition to gameloop emulators, can MH be used on similar emulators such as smartgaga, Bluestack?

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Windows 10 pro kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı çekmedim daha ama öneri istersen 8.1 fakat bir 10' un yerini tutmaz

Üye
9 HİZMET YILI
sence win 10 neden win8.1 çıktıktan kısa bir süre sonra geldi ? cevabı 8.1 de hata fazlalığı olduğu için ve dediğin şeyler arkada çalışan programları kapatabilirsin silebilirsin gereksiz olan uygulamaları ve güncelleştirmeleri kapatırsın güncellenmez bu kadar basit

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
5-6 yıl kadar windows 7 bi bu kadar da windows 10 kullandım arada sadece bir kaç aylık windows 8 sürecim var diyebilirim ne performansını ne de tasarımını beğenmiştim şimdilerde hala kullanıldığını görmek beni şaşırttı :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2 gb ram sadece Windows'a gidiyor ya. Windows 8'e falan düşürmek istiyorum ama düzgün bir yol bulamadım bir türlü

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Win10 dan 7 ye Geçilmiyor Çok Büyük bir Sıkıntı SSD Formatını Degiştirmek Gerekiyormuş Onu Halledemedim bir Türlü

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windowsta kullanmak zorunda oldugunuz bir program yoksa ubuntuyu gonul rahatligi ile onerebilirim veya bilgisayariniza cift isletim sistemi kurup ikisinide gerektiginde kullanabilirsiniz...

Ben sahsen win7 kullaniyorum bilgisayarin fatihi benim ama win10 oyle mi rezalet kan kusturuyor kan... Isin en guzel kismi ne biliyor musunuz artik windows win7 ye guncelleme gondermiyor kafaniz rahat agalar :peepoNice: :pkicat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...