Dostum son sürüm olarak tercih etmeleri normal fakat windows10 senin işlemlerini izliyor + Ssdyi hangi bilgisayara takarsan tak zaten uçar benim bahsettiğim şey windows 8.1'in az ram tüketmesi,hızlı ve stabil olması.Tüm windows sürümlerini kullandım en az ram tüketeni 8.1 sonra 7 sonra 10 olabilir.Tabii birde xp var 32 işlem açıyordum 300 mb ram falan tüketiyordu hala kullanıyorum xpyi.Güzel bir seçim ama artık bir çok kişide ssd var ve win 10 son sürüm güncel diye onu tercih ediyorlar birde o şekil düşün
ben gayet memnumum bilgisyara kaynaklı olabilir sizinkiKnk ben de windos 10 sevmiyorum bende degistirmek istiyorum ama yapamiyorum baska windows yuklemiyor
Knk yapabiliyorsan banada ogret burda format 120 tlWin10 dan 7 ye Geçilmiyor Çok Büyük bir Sıkıntı SSD Formatını Degiştirmek Gerekiyormuş Onu Halledemedim bir Türlü
Dostum ben w10 yavaş değil demiyorum zaten windows10 geliştirilmesi gereken bir işletim sistemi.Windows10 gereksiz şekilde ram tüketiyor ve stabil değil.Bilgisayarım zaten son model.Bu elemanlar bu kadar güncelleme yapıyorlar ve sizin ne yaptığınızı izleyebiliyorlar.ÜstelikW7 ydi bence w10 daha kullanışlı bir sistem ona geçtim pc nin durumuna göre değişir senin pc özellikleri neyi kaldırıyorsa onu kullan ama w10 yavaş değil
Kardeşim 8.1 sl kullanıyorum + ssd ile sistemim uçuyor. Çoğu sistem dosyası bozuk nedir? Windows'u temiz bir şekilde kuramamışsın. "Windows 8, piyasaya ilk çıktığı günden hatta beta sürümü yayınlandığından beri son derece kararlı ve sorunsuz çalışan bir işletim sistemidir."8.1'i ssd ve 8 gb ramlı yeni bilgisayarımda deneyen biri olarak söylüyorum
KULLANMAYIN sistem çöp çoğu sistem dosyası bozuk onarılamaz halde ayrıca visual studio gibi herşeyin performansı yerlerde sürünüyor
Bilgisayara 1. Si kendim 2.si bilgisayarcida olmak üzere 2 kere temiz kurulum yaptım ve hala bozuk 3 seneye gelince sistem cortluyor bilip bilmeden konuşmaKardeşim 8.1 sl kullanıyorum + ssd ile sistemim uçuyor. Çoğu sistem dosyası bozuk nedir? Windows'u temiz bir şekilde kuramamışsın. "Windows 8, piyasaya ilk çıktığı günden hatta beta sürümü yayınlandığından beri son derece kararlı ve sorunsuz çalışan bir işletim sistemidir."
Windows XP vs Vista vs 7 vs 8.1 vs 10 | Speed Test
Bunu youtube'da arat senin çöp dediğin Windows 8.1 diğer işletim sistemlerine fark atıyor
Windows10 daha çok mobil kullanıcılar için tasarlanmış bir işletim sistemi bu nedenle 8.1'i piyasaya sürdüklerinde stabil bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak tasarladılar
Kardeşim kuramamışsın demek ki,bilip bilmeden konuşan sensin.Ki orijinal mi sahte mi kurduğun belli değil.Ssdeden kaynaklı çöken sistemler olabiliyor seninki gibiBilgisayara 1. Si kendim 2.si bilgisayarcida olmak üzere 2 kere temiz kurulum yaptım ve hala bozuk 3 seneye gelince sistem cortluyor bilip bilmeden konuşma
Agam çok kolay aslında youtubdan bakarak yaptım bende hiç bir sorunu yok ama yapamıyorum felan dersen özelden yaz halledelim veya dc ismini yazKnk yapabiliyorsan banada ogret burda format 120 tl
pekala bende windows 10'u yakında deneyeceğimKardeşim kuramamışsın demek ki,bilip bilmeden konuşan sensin.Ki orijinal mi sahte mi kurduğun belli değil.Ssdeden kaynaklı çöken sistemler olabiliyor seninki gibiKullanıcı hatalarını işletim sistemine yüklemek de bilinçsizlikten ibaret.Sen kuramıyorsan problem windows 8.1'de değil.Hem işletim sistemini yere seriyorsun ama 3 yıl kadar kullanıp cortladığını da biliyorsun bu da ilginç
4 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum en ufak bir problemle karşılaşmadım.Ki sana testleri bile atıyorum hala cortlamaktan bahsediyorsun.Windows 10 hala gelişmekte olan bir sistem ve gelişmekte olan bir sistem ne kadar stabil ve iyi olabilir önce bunu sorgula.