Windows10 yerine kurabileceğiniz hızlı ve stabil os

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güzel bir seçim ama artık bir çok kişide ssd var ve win 10 son sürüm güncel diye onu tercih ediyorlar birde o şekil düşün

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güzel bir seçim ama artık bir çok kişide ssd var ve win 10 son sürüm güncel diye onu tercih ediyorlar birde o şekil düşün
Dostum son sürüm olarak tercih etmeleri normal fakat windows10 senin işlemlerini izliyor + Ssdyi hangi bilgisayara takarsan tak zaten uçar benim bahsettiğim şey windows 8.1'in az ram tüketmesi,hızlı ve stabil olması.Tüm windows sürümlerini kullandım en az ram tüketeni 8.1 sonra 7 sonra 10 olabilir.Tabii birde xp var 32 işlem açıyordum 300 mb ram falan tüketiyordu hala kullanıyorum xpyi.

Depend ☾☆
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgilendirmen için teşekkürler ama en yeni sürüm olarak win 10 pro tercih ediliyor eğer sen istersen güncellemeleri kapatırsın :)

TheViciouS
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
W7 ydi bence w10 daha kullanışlı bir sistem ona geçtim pc nin durumuna göre değişir senin pc özellikleri neyi kaldırıyorsa onu kullan ama w10 yavaş değil

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
W7 ydi bence w10 daha kullanışlı bir sistem ona geçtim pc nin durumuna göre değişir senin pc özellikleri neyi kaldırıyorsa onu kullan ama w10 yavaş değil
Dostum ben w10 yavaş değil demiyorum zaten windows10 geliştirilmesi gereken bir işletim sistemi.Windows10 gereksiz şekilde ram tüketiyor ve stabil değil.Bilgisayarım zaten son model.Bu elemanlar bu kadar güncelleme yapıyorlar ve sizin ne yaptığınızı izleyebiliyorlar.Üstelik
windows'un güvenliği bile kötü, sistem kaynağı kullanmaktan başka bir işe yaramıyor.Ve üstüne ram çok tüketiyor sistemi gereksiz bir şekilde yoruyor.Çoğu kullanıcının kullanmadığı uygulamalarla dolu.Windows 10 için ödeme yapıyorsunuz ve başlat menüsünde bile kendi programlarının reklamını görüyorsunuz :D Windows 10 kullanıcı dostu falanda değil kullanıcılara zorla bir kendi programlarını dayatmasını içeriyor.En iyi işletim sistemi 8.1'dir.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
8.1'i ssd ve 8 gb ramlı yeni bilgisayarımda deneyen biri olarak söylüyorum
KULLANMAYIN sistem çöp çoğu sistem dosyası bozuk onarılamaz halde ayrıca visual studio gibi herşeyin performansı yerlerde sürünüyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
8.1'i ssd ve 8 gb ramlı yeni bilgisayarımda deneyen biri olarak söylüyorum
KULLANMAYIN sistem çöp çoğu sistem dosyası bozuk onarılamaz halde ayrıca visual studio gibi herşeyin performansı yerlerde sürünüyor
Kardeşim 8.1 sl kullanıyorum + ssd ile sistemim uçuyor. Çoğu sistem dosyası bozuk nedir? Windows'u temiz bir şekilde kuramamışsın. "Windows 8, piyasaya ilk çıktığı günden hatta beta sürümü yayınlandığından beri son derece kararlı ve sorunsuz çalışan bir işletim sistemidir."

Windows XP vs Vista vs 7 vs 8.1 vs 10 | Speed Test​

Bunu youtube'da arat senin çöp dediğin Windows 8.1 diğer işletim sistemlerine fark atıyor :)

Windows10 daha çok mobil kullanıcılar için tasarlanmış bir işletim sistemi bu nedenle 8.1'i piyasaya sürdüklerinde stabil bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak tasarladılar

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim 8.1 sl kullanıyorum + ssd ile sistemim uçuyor. Çoğu sistem dosyası bozuk nedir? Windows'u temiz bir şekilde kuramamışsın. "Windows 8, piyasaya ilk çıktığı günden hatta beta sürümü yayınlandığından beri son derece kararlı ve sorunsuz çalışan bir işletim sistemidir."

Windows XP vs Vista vs 7 vs 8.1 vs 10 | Speed Test​

Bunu youtube'da arat senin çöp dediğin Windows 8.1 diğer işletim sistemlerine fark atıyor :)

Windows10 daha çok mobil kullanıcılar için tasarlanmış bir işletim sistemi bu nedenle 8.1'i piyasaya sürdüklerinde stabil bilgisayar kullanıcılarına yönelik olarak tasarladılar
Bilgisayara 1. Si kendim 2.si bilgisayarcida olmak üzere 2 kere temiz kurulum yaptım ve hala bozuk 3 seneye gelince sistem cortluyor bilip bilmeden konuşma

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bilgisayara 1. Si kendim 2.si bilgisayarcida olmak üzere 2 kere temiz kurulum yaptım ve hala bozuk 3 seneye gelince sistem cortluyor bilip bilmeden konuşma
Kardeşim kuramamışsın demek ki,bilip bilmeden konuşan sensin.Ki orijinal mi sahte mi kurduğun belli değil.Ssdeden kaynaklı çöken sistemler olabiliyor seninki gibi :) Kullanıcı hatalarını işletim sistemine yüklemek de bilinçsizlikten ibaret.Sen kuramıyorsan problem windows 8.1'de değil.Hem işletim sistemini yere seriyorsun ama 3 yıl kadar kullanıp cortladığını da biliyorsun bu da ilginç :) 4 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum en ufak bir problemle karşılaşmadım.Ki sana testleri bile atıyorum hala cortlamaktan bahsediyorsun.Windows 10 hala gelişmekte olan bir sistem ve gelişmekte olan bir sistem ne kadar stabil ve iyi olabilir önce bunu sorgula.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Önerilerin güzel fakat lite sürümlerini de indirip kurabiliriz bu sayede ram den ve işlemciden tasarruf etmiş oluruz ben windows 10 unun görüntüsüne bayılıyor çok sade ve şık.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Win 10 Gayet Güzel Bence Degiştirmek Güzel Olmaz.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim kuramamışsın demek ki,bilip bilmeden konuşan sensin.Ki orijinal mi sahte mi kurduğun belli değil.Ssdeden kaynaklı çöken sistemler olabiliyor seninki gibi :) Kullanıcı hatalarını işletim sistemine yüklemek de bilinçsizlikten ibaret.Sen kuramıyorsan problem windows 8.1'de değil.Hem işletim sistemini yere seriyorsun ama 3 yıl kadar kullanıp cortladığını da biliyorsun bu da ilginç :) 4 yıldır Windows 8.1 kullanıyorum en ufak bir problemle karşılaşmadım.Ki sana testleri bile atıyorum hala cortlamaktan bahsediyorsun.Windows 10 hala gelişmekte olan bir sistem ve gelişmekte olan bir sistem ne kadar stabil ve iyi olabilir önce bunu sorgula.
pekala bende windows 10'u yakında deneyeceğim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...