Uzman Üye
kesinlikle denenmesi gereken şampiyon stabil e atıyor zamanında w ile can çekiyor eğer şampiyon bilginiz varsa maç kaybetmezsiniz
öncelikle onaylı üye ol anlatırım kullanman için ben 50 maç atmışımdır ban yemedim.aga hangi ayarlarda kullanıyorsun hileyi özelden benimle paylaşırmısın ban yiyoruz diyolarda 2 3 maçta ban yemeden kullanmak için hangi özellikleri kullanmak lazım
tamamdır sana ulaşcamöncelikle onaylı üye ol anlatırım kullanman için ben 50 maç atmışımdır ban yemedim.
dostum evadeyi kapatırsan ban yeme riskin çok düşer ben bayadır kullanıyorum sc yiaga hangi ayarlarda kullanıyorsun hileyi özelden benimle paylaşırmısın ban yiyoruz diyolarda 2 3 maçta ban yemeden kullanmak için hangi özellikleri kullanmak lazım
hileyi kurabilirsem bakıcam reis sanada özelden yazarım ayarları yaparkendostum evadeyi kapatırsan ban yeme riskin çok düşer ben bayadır kullanıyorum sc yi
evedayı kapatmasandostum evadeyi kapatırsan ban yeme riskin çok düşer ben bayadır kullanıyorum sc yi
50 mesaja ulaş sonrada bana veya arakadaşa ulaşhileyi kurabilirsem bakıcam reis sanada özelden yazarım ayarları yaparken
arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum discord falan varsa ordan ulaşırım rahatcaevedayı kapatmasan
50 mesaja ulaş sonrada bana veya arakadaşa ulaş![]()
hocam bende sc açılmıyor lol.exe bekleniyor kısmında kalıyor ? yardımcı olabilirmisinevedayı kapatmasan
50 mesaja ulaş sonrada bana veya arakadaşa ulaş![]()
dodge dange level yazıyo ya azvade onu low mu iyi oluyo yoksa very high daha iyi dodgelaması içinöncelikle onaylı üye ol anlatırım kullanman için ben 50 maç atmışımdır ban yemedim.
banada yardımcı olurmusunuz ? plsöncelikle onaylı üye ol anlatırım kullanman için ben 50 maç atmışımdır ban yemedim.