windsharp kullanıyorum ve 1 macta ban yiyorum önceden bu kadar hızlı ban yemiyodum 1-2 gün dayanıyordu nasıl süresini arttıra bilirim arttırmak icin config lazımsa olan birisi atabilirmi
WindSharp Deteced hiledir son zamanlarda yapılan güncelleme ile ban durumu azatma yapılcaktı ama test yapıldı ve olumsuz sonuç aldığmız için hile aynı şekilde kalcaktır tabi yöneticilerimiz ilerleyen zamanada bu durumu düzeltebilir veya yeni bir script gelebilir takipte kalın.
Ve 1-2 gün dayanma için temizlik yapmayı deneyin
bir data temizliği yapın ardından yeni hesap açın ve o şekilde deneyin.
Data temizliği nasıl yapılır :
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır. Tekrar loaderi indirin ve kullanın.
Hile zaten detect olduğu için ban yeme süren uzun olmayacaktır. Ek olarak da sürekli hesap banlatıyorsan eğer yeni hesapların da uzun süre dayanmaz. Sistem seni bir nevi işaretlemiş gibi düşünebilirsin.
Log, hwid, ip gibi etmenler var dostum bir de hesabın güven faktörü önemli yepyeni bir hesapta direkt sc ile oynarsan çok rahat fark ediyorlar bunu temiz bir lol ile (tracer kalmaması gerek) yüksek level hesaplarla legit oynamayı dene, evade kapalı oyna report yememye çalış çok daha uzun süreler dayanacaksındır.
windsharp kullanıyorum ve 1 macta ban yiyorum önceden bu kadar hızlı ban yemiyodum 1-2 gün dayanıyordu nasıl süresini arttıra bilirim arttırmak icin config lazımsa olan birisi atabilirmi
Yeni hilelerin çıkmasını bekle dostum hileyi herkes biliyor ve kullanıyor riot bizden daha da iyi tanıdı o hileyi artık. 1hafta falan bekle bakalım neler olacak
WindSharp Deteced hiledir son zamanlarda yapılan güncelleme ile ban durumu azatma yapılcaktı ama test yapıldı ve olumsuz sonuç aldığmız için hile aynı şekilde kalcaktır tabi yöneticilerimiz ilerleyen zamanada bu durumu düzeltebilir veya yeni bir script gelebilir takipte kalın.
Ve 1-2 gün dayanma için temizlik yapmayı deneyin
bir data temizliği yapın ardından yeni hesap açın ve o şekilde deneyin.
Data temizliği nasıl yapılır :
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır. Tekrar loaderi indirin ve kullanın.