Çözüldü windsharp 1 macta ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
windsharp kullanıyorum ve 1 macta ban yiyorum önceden bu kadar hızlı ban yemiyodum 1-2 gün dayanıyordu nasıl süresini arttıra bilirim arttırmak icin config lazımsa olan birisi atabilirmi

Çözüm
WindSharp Deteced hiledir son zamanlarda yapılan güncelleme ile ban durumu azatma yapılcaktı ama test yapıldı ve olumsuz sonuç aldığmız için hile aynı şekilde kalcaktır tabi yöneticilerimiz ilerleyen zamanada bu durumu düzeltebilir veya yeni bir script gelebilir takipte kalın.

Ve 1-2 gün dayanma için temizlik yapmayı deneyin
bir data temizliği yapın ardından yeni hesap açın ve o şekilde deneyin.

Data temizliği nasıl yapılır :
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır. Tekrar loaderi indirin ve kullanın.
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hile zaten detect olduğu için ban yeme süren uzun olmayacaktır. Ek olarak da sürekli hesap banlatıyorsan eğer yeni hesapların da uzun süre dayanmaz. Sistem seni bir nevi işaretlemiş gibi düşünebilirsin.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Log, hwid, ip gibi etmenler var dostum bir de hesabın güven faktörü önemli yepyeni bir hesapta direkt sc ile oynarsan çok rahat fark ediyorlar bunu temiz bir lol ile (tracer kalmaması gerek) yüksek level hesaplarla legit oynamayı dene, evade kapalı oyna report yememye çalış çok daha uzun süreler dayanacaksındır.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yeni hilelerin çıkmasını bekle dostum hileyi herkes biliyor ve kullanıyor riot bizden daha da iyi tanıdı o hileyi artık. 1hafta falan bekle bakalım neler olacak

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
WindSharp Deteced hiledir son zamanlarda yapılan güncelleme ile ban durumu azatma yapılcaktı ama test yapıldı ve olumsuz sonuç aldığmız için hile aynı şekilde kalcaktır tabi yöneticilerimiz ilerleyen zamanada bu durumu düzeltebilir veya yeni bir script gelebilir takipte kalın.

Ve 1-2 gün dayanma için temizlik yapmayı deneyin
bir data temizliği yapın ardından yeni hesap açın ve o şekilde deneyin.

Data temizliği nasıl yapılır :
win+r tuşlarına basıp oraya appdata yaz ws2 adlı klasörü bul ve sil birde loaderi sil kalıntı kalmayacaktır. Tekrar loaderi indirin ve kullanın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...