- Konuyu başlatan
UwU :3
Süper Üye
onu ekledim küçük bugları var beta olduğu için belki yinede eklerim yakında.@LeftTab HeimerDinger full combo.
onu ekledim küçük bugları var beta olduğu için belki yinede eklerim yakında.@LeftTab HeimerDinger full combo.
Nasıl bir bug.onu ekledim küçük bugları var beta olduğu için belki yinede eklerim yakında.
NullReferans atıyor consolea killsteal ile ilgili bir hata var.Nasıl bir bug.
Combo durumu nasıl?NullReferans atıyor consolea killsteal ile ilgili bir hata var.
atabiliyor.Combo durumu nasıl?
Kısa videosu mevcutmu?atabiliyor.
hayır videoya alma gereği duymadım hiçbirini.Kısa videosu mevcutmu?
Heimer şuanda destekleniyormu girsem? Eklersen bir test edeyim.hayır videoya alma gereği duymadım hiçbirini.
linkteki dosya şuan desteklemiyor 2,3 güne güncellerimHeimer şuanda destekleniyormu girsem? Eklersen bir test edeyim.
Şimdi elise kullanmaya gittim ve işe yaramadıWS_AIO'da eksik olan şampiyonları yapıyorum ve hoşuma gidenleri.
yani ws için addon
e'yi sadece killsteal olarak ekleyebilirim şuan betada bütün fikirlere açığım.Tristana ve Ezreal denedim.
Tristana gayet güzel.
Ezreal ise E si ne olursa olsun atıyor. Canı az olan rakibe yada önemli durumlarda olarak ayarlanabilir.
Tristanası öldüreceğini anladığı kişiye combo yapmadan oto w atıyormu?Tristana ve Ezreal denedim.
Tristana gayet güzel.
Ezreal ise E si ne olursa olsun atıyor. Canı az olan rakibe yada önemli durumlarda olarak ayarlanabilir.
killsteal kapatınca düzeliyordu sanırım.Tristanası öldüreceğini anladığı kişiye combo yapmadan oto w atıyormu?
Ap ve ap moduna göre w atacağı yer zaman değişiyor. Adde kendin seçiyorum canının ne kadar altındayken w kullanmasını ve dive için ayarı var dive da canı %30un altındaysa atar.Tristanası öldüreceğini anladığı kişiye combo yapmadan oto w atıyormu?