- Konuyu başlatan
UwU :3
Süper Üye
then don't use.It's work for all champ in the list, but not really smart
then don't use.It's work for all champ in the list, but not really smart
leftspace ile varil konusunu konuştum yapılması zor olduğu için idare edin e'leri kullanmayı kapatın yakın zamanda hepsini güncelliycem bu beta sürümü öngösterim gibi bir şey şuan burdakilerin yarısı olmuycak yerine başka addonlar olucak.Gankplank denedim.
varilleri kullanıyor ama patlatmıyor.
harass q açınca otomatik haraslıyor tuşa basmasan bile. İlk levellerde mana tüketimi artıyor.
o sıkıntı işteBan yedireiyo hocam ama iyi hile
konunun dışına çıkmayın yorum kasmak için.o sıkıntı işte
konuda yazıyor.nasıl kurulacagını söylermisin.
Tabiki dostum ben sadece seni bilgilendirmek için söylüyorum.leftspace ile varil konusunu konuştum yapılması zor olduğu için idare edin e'leri kullanmayı kapatın yakın zamanda hepsini güncelliycem bu beta sürümü öngösterim gibi bir şey şuan burdakilerin yarısı olmuycak yerine başka addonlar olucak.
krallar bu script kalıntılarını scripti nasıl silecem ana hesaba gececem de ban yemesini itemyiroum yazarsanız cok iyi olur forumda da göremedim cok karışık anlatmışlarTabiki dostum ben sadece seni bilgilendirmek için söylüyorum.
prediction = windprediction,common or oktw.The prediction in ezreal is too bad. I think you possible added "wait W for Q" .
I understand, but in terms of Ezreal, I didn't really feel that the prediction with this TAB is the same as the IDK. And in relation to the combo, the Q does not come out with the W, which makes the combo strange, in addition to the harass when holding the Lane Clear button does not work well. I will test more and give more feedback. ^^ Keep up the good work and thanks for your effort. S2prediction = windprediction,common or oktw.