9 Eyl 2020 #1 tarkan333 T Onaylı Üye Katılım 9 Eyl 2017 Mesajlar 137 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Yaş 27 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar adc oynarken cok insanın yapamıcağı gibi kite atıyor baya. Bunu düşürmek için nasıl bir ayar yapmam lazım bulamadım
Merhaba arkadaşlar adc oynarken cok insanın yapamıcağı gibi kite atıyor baya. Bunu düşürmek için nasıl bir ayar yapmam lazım bulamadım
Çözüm C C Chuck Bartowski 9 Eyl 2020 delay seçeneği yok diye biliyorum. yanlış biliyorsam beni aydınlatsın biri. script menusünde dolaşırken gözüme çarpmadı yani.
delay seçeneği yok diye biliyorum. yanlış biliyorsam beni aydınlatsın biri. script menusünde dolaşırken gözüme çarpmadı yani.
9 Eyl 2020 #2 Chuck Bartowski C Seçkin Üye Katılım 30 Tem 2020 Mesajlar 385 Çözümler 6 Tepki puanı 44 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI delay seçeneği yok diye biliyorum. yanlış biliyorsam beni aydınlatsın biri. script menusünde dolaşırken gözüme çarpmadı yani. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
delay seçeneği yok diye biliyorum. yanlış biliyorsam beni aydınlatsın biri. script menusünde dolaşırken gözüme çarpmadı yani.