- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Kral evet ben de 5 ay kadar oynayıp ban yemedim. Dedim ya şu Addons'larda sorun olabilir değişilse falan belki düzelecekeskisi daha iyiydi ya 5 ay kadar oynamıştım ne ban yedim ne bir sorun olmuştu. şimdi giriyorum 2 hafta sürmüyor ban yemem ve birçok kez sorunla karşılaşıyorum... mesela katarina arada skill basmıyor sürekli ölüyorum onun yüzüne ve pencere modunda oynamak zorunda kalıyorum çok kasıyor
valla ya ban da şöyle yedim. windsharp a geçildi ve onaylı üye sistemi kaldırıldı o gün girdiğim gibi ban yedim. :/Kral evet ben de 5 ay kadar oynayıp ban yemedim. Dedim ya şu Addons'larda sorun olabilir değişilse falan belki düzelecek
hileyi bellide etsen etmesende rage de legitde oynasan injeckt olduğu an yiyorsun dostum 3 el hakkın var diyebilirimhileyi belli etmemek için ne yapalım ?
sallıyorlar da bende çözemedim belli etmekle alakalı diye kandırmay çalışıyorlarBan yemiyorum diyenlere inanmayın beyler amaçları ney çözmüş değilim kimsenin seni report etmesine gerek yok sistem direk algılıyor kaç tane hesapla denedim format sonrası fln da denedim 3 max 4. oyunu zor görüyorsunuz
addonlarda bir sorun yok public bir hile kullanıyosun ve hilenin core'u detected kimsenin yapabilecek bir şeyi yok.Kral evet ben de 5 ay kadar oynayıp ban yemedim. Dedim ya şu Addons'larda sorun olabilir değişilse falan belki düzelecek
hangi scriptte addonların değiştini gördün ki sen? sdk'daki kodlar neyse oradaki veriler kullanılarak yapılıyor addonlar başka bir addon yapılsa bile aynı kodlar kullanıcak bir farkı olmuycak public bir hile olduğunu ve çok uzun zamandır burada olduğunu unutuyosunuz.Kanka belli etmemek ne allah aşkına? Ona bakarsan beni 1 kişi bile report etmiyor, 1 kişi sc demiyor. Inject ile alakalı bir durum. Addons'lara bir bakılsa belki o yüzdendir. Uzun zamandır aynı Addons'lar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?