WindSharp ban durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba, bir sıralar WindSharp ile şubat ayından mayısa ayına kadar ban yemedim. 30 level fresh acc ile bayağı bir kastım fakat farklı bir script kullanınca tekrar ban yedim ve tekrar WindSharp kullanmak istediğimde aram maçlarında sorun yok fakat dereceli maç girince 2. oyun bitiminde lobide banlıyor. 3 tane hesap aynı süreler içinde banlandı. Sizde durumlar ne, bunun çözümü vs. var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni free script lazım aga windsharp öldü

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben 4-5 gün dayanıyorum çok belli etmeden

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2 gün bile dayanmıyor fresh hesaplar suan script kullanmak cok mantıksız

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fazla dayanmıyor forumdaki sc öldü

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskisi daha iyiydi ya 5 ay kadar oynamıştım ne ban yedim ne bir sorun olmuştu. şimdi giriyorum 2 hafta sürmüyor ban yemem ve birçok kez sorunla karşılaşıyorum... mesela katarina arada skill basmıyor sürekli ölüyorum onun yüzüne ve pencere modunda oynamak zorunda kalıyorum çok kasıyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben hep kullandığım günün ertesi günü ban yedim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskisi daha iyiydi ya 5 ay kadar oynamıştım ne ban yedim ne bir sorun olmuştu. şimdi giriyorum 2 hafta sürmüyor ban yemem ve birçok kez sorunla karşılaşıyorum... mesela katarina arada skill basmıyor sürekli ölüyorum onun yüzüne ve pencere modunda oynamak zorunda kalıyorum çok kasıyor :(
Kral evet ben de 5 ay kadar oynayıp ban yemedim. Dedim ya şu Addons'larda sorun olabilir değişilse falan belki düzelecek

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
2 maç atıyorum 3. maç lobide ban atıyor :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2 hafta öncesine kadar 2 ay ban yemeden oynadım, patch gelince banlanmıştı oynadığım 3 hesapta. Ondan sonra her 3-4 oyun da bir hesaplarım ban yedi, şu an yeni patch hile 2. gündeyim bakalım bu seferde 2 ay sürücek mi göreceğiz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka aramda nasıl kullanıyosun bende inject olmuyor

Üye
9 HİZMET YILI
Ben 1 haftada max 2-3 maç olcak aralıklarla kullanıyorum, mesela 3 maç kullanıp 1 hafta kullanmıyorum ban yemedim daha, bir kaç aydır böyle kullanıyorum.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ban yemiyorum diyenlere inanmayın beyler amaçları ney çözmüş değilim kimsenin seni report etmesine gerek yok sistem direk algılıyor kaç tane hesapla denedim format sonrası fln da denedim 3 max 4. oyunu zor görüyorsunuz

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ban yemiyorum diyenlere inanmayın beyler amaçları ney çözmüş değilim kimsenin seni report etmesine gerek yok sistem direk algılıyor kaç tane hesapla denedim format sonrası fln da denedim 3 max 4. oyunu zor görüyorsunuz
sallıyorlar da bende çözemedim belli etmekle alakalı diye kandırmay çalışıyorlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka belli etmemek ne allah aşkına? Ona bakarsan beni 1 kişi bile report etmiyor, 1 kişi sc demiyor. Inject ile alakalı bir durum. Addons'lara bir bakılsa belki o yüzdendir. Uzun zamandır aynı Addons'lar çünkü.

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral evet ben de 5 ay kadar oynayıp ban yemedim. Dedim ya şu Addons'larda sorun olabilir değişilse falan belki düzelecek
addonlarda bir sorun yok public bir hile kullanıyosun ve hilenin core'u detected kimsenin yapabilecek bir şeyi yok.
Post automatically merged:

Kanka belli etmemek ne allah aşkına? Ona bakarsan beni 1 kişi bile report etmiyor, 1 kişi sc demiyor. Inject ile alakalı bir durum. Addons'lara bir bakılsa belki o yüzdendir. Uzun zamandır aynı Addons'lar çünkü.
hangi scriptte addonların değiştini gördün ki sen? sdk'daki kodlar neyse oradaki veriler kullanılarak yapılıyor addonlar başka bir addon yapılsa bile aynı kodlar kullanıcak bir farkı olmuycak public bir hile olduğunu ve çok uzun zamandır burada olduğunu unutuyosunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...