WindSharp ban durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba ben şimdi bu lol scriptini bir hesapta kullansam sonra başka hilesiz bir hesaba geçsem o hesabın ban yeme durumu var mı?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayır kullandığın hesap ban yer

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayır o tarz bir durum yok ama sen yinede scripti sildikten sonra Hextech Repair Tool çalıştırmanı öneririm, eğer script oyunun iç dosyalarına inject edildiyse sen silsen bile orda kalabilir bu sebepten ötürü sen kullanmasan bile diğer hesapların da ban yiyebilir, tabi windsharp için böyle bir durum yok sanırım...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
logları temizlemezsen var kanka. millet yok demiş ama sc den ban yediğimde tft oynamak için yeni hesap açmıştım. 1 level lol maçı atılmamış hiçbir script injectlenmemiş accauntum 3. partiden ban yedi.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hileyi bir hesapta kullandın, ban yemesini istemediğin hesaba GİRMEDEN oyunu onar ondar sonra gir. Oyun dosyalarında kalıntı kalabilir. Daha önce yasaklandım ben onarmadığım için.

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hayır sadece kullandığın hesap ban yer ama sen yine de hilenin dosyalarını bilgisayarından sil.. :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sadece kullandığın hesap ban yer diğer hesaba geçmeden önce verileri temizle önbelleği filan yada istemciyi onar (kalıntı varsa gitsin diye)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sağolun onar demişşinizde appdata da windsharpın klasörü var o önemli mi önemliyse başka dosyalar var mı silinmesi gereken? Bu arada windsharp sarmadı last hit atmıyor dürtmüyor ben de yapamamış olabilirim ama last hit basınca geri hemen kapanıyordu hareket etmiyor çar hiç (ezreal tristana dariusla denedim) çözümünü bilen var mı

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sadece oynadıgın hesap ban yer ama genede hextech onarım indirip onar ana hesabına geçerken lolün kendi onarmasıda var ayarlarda onuda kullanabilirsin

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sadece kullandığın hesap'dan ban yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...