Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır o tarz bir durum yok ama sen yinede scripti sildikten sonra Hextech Repair Tool çalıştırmanı öneririm, eğer script oyunun iç dosyalarına inject edildiyse sen silsen bile orda kalabilir bu sebepten ötürü sen kullanmasan bile diğer hesapların da ban yiyebilir, tabi windsharp için böyle bir durum yok sanırım...
logları temizlemezsen var kanka. millet yok demiş ama sc den ban yediğimde tft oynamak için yeni hesap açmıştım. 1 level lol maçı atılmamış hiçbir script injectlenmemiş accauntum 3. partiden ban yedi.
Hileyi bir hesapta kullandın, ban yemesini istemediğin hesaba GİRMEDEN oyunu onar ondar sonra gir. Oyun dosyalarında kalıntı kalabilir. Daha önce yasaklandım ben onarmadığım için.
Sağolun onar demişşinizde appdata da windsharpın klasörü var o önemli mi önemliyse başka dosyalar var mı silinmesi gereken? Bu arada windsharp sarmadı last hit atmıyor dürtmüyor ben de yapamamış olabilirim ama last hit basınca geri hemen kapanıyordu hareket etmiyor çar hiç (ezreal tristana dariusla denedim) çözümünü bilen var mı