windsharp ban hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar forumda yazılanları günlük takip ediyorum bazı arkadaşlar 1 2 haftadır ban yemediğini bazı arkadaşlar 3 4 aydır ban yemediğini söylüyor ben gece açıyorum hesabı 2 maç atıyorum sabah kalkıyorum hesap ban yemiş. acaba hwid ya da ip ban yemiş olma ihtimalim var mıdır ? Log temizliği falan da yaptım ama hala 2 3 maç sonra ban yiyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
WindSharp yazısının yanında parantez içinde kocaman harflerle NOT SAFE yazılmış farkındaysan. Hilenin olayı bu. LPReborn safe bir hileydi ban attırmazdı fakat güncelleme gelmiyor büyük ihtimal lolde şuan banlatmayan hile yok mhde. Unutma,

- Kocaman harflerle (NOT SAFE) yazıyor. Unutma.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sonuç olarak o yorumların doğruluğunu bilemezsin belki doğrudur orası ayrı mesele ama dediğin gibi belki ip veya hwid olabilir yada hilenin fix durumu kısalmıştır hemen belli oluyordur oda olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sonuç olarak o yorumların doğruluğunu bilemezsin belki doğrudur orası ayrı mesele ama dediğin gibi belki ip veya hwid olabilir yada hilenin fix durumu kısalmıştır hemen belli oluyordur oda olabilir
Genelde herkes yalan atmaya alışık zaten hile safe değil ertesi gün ban atacağını yapanlar bile biliyor, söylüyor.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Çoğunluk olarak 1,2 günde ban yediklerini söylüyolar, benim düşüncem 1 aydır yemiyorum diyenler yalan sölüyolar.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
WindSharp yazısının yanında parantez içinde kocaman harflerle NOT SAFE yazılmış farkındaysan. Hilenin olayı bu. LPReborn safe bir hileydi ban attırmazdı fakat güncelleme gelmiyor büyük ihtimal lolde şuan banlatmayan hile yok mhde. Unutma,

- Kocaman harflerle (NOT SAFE) yazıyor. Unutma.
sıkıntım ban yemek değil. sadece durum garip geldi bana. ben zaten hesap açarken ban yiyecek bu hesap diyerek açıyorum. sadece merak ettiğim bende mi sorun var yoksa insanlar mı yalan söylüyor buydu.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şansa bağlı bana göre 1 hesabım 1 gün içinde yedi başka hesabım 1 hafta oynadıktan sonra yedi.

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile safe değil tabiki eninde sonunda ban yiceksin fakat bi rage kullananlar var gün içinde ban yiyorlar bide legit belli etmeden kullananlar var bunlarda 3-4 gün kadar dayanabiliyor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka senin katılıyorum 3 4 ay veya 1 haftadır ban yemiyorum yorumları tamamen boş ve yalan ben de senin gibi 2 el atıyorum anında banı yiyorum arkadaşlarım falan da kullanıyor aynı durum 2 3 ele ban yiyor hepsi hilelerde sorun var eskiden 15 gün veya 1 hafta anca ban yiyordu

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben pc yi formatladım gene 2.güne geçmeden ban yedim çoğu yorum yalan güncellemeden once bende 2 ay kullanmıştım ama malum ban olayları gercekleştirdkten snra 3. oyunu goremiyoruz artık

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumda yapılan yorumların doğruluk payı %50 dir kimin ne dediğinin doğru olup olmadığı belirsiz. Bir ara "Deep Freeze" kullanmak işe yarıyor ban süresini uzatıyordu ama şuan nasıl bilmiyorum. Bu ban olayı sürekli bu şekilde gideceğini düşünmüyorum elbet birgün düzelecektir.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yorumlar ne kadar doğru bilemesin ki artık bitti devri dostum mlasf ban atıyor rito

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu tür bir hilede 2017de hesap level botu açmıştım hesabı hala oynuyorum scriptsiz bir şekilde. 1 Yıl boyunca level botu kullandım ban yemedim daha sonra scripsiz oynamaya başladım. Bence random atıyorlar hesap dia 4 oldu hala ban yemedi

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben 5. maçta ban yiyorum 2 ay ban yememek ne yalan söylüyorlar zaten hile not safe

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir Hesabım 1 Ay Oynadım Öyle yedi xD 20 levelde Kaldı

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
3. oyunu görmedim son 3 hesabımda ve gayet belli etmeden oynuyorum. hep banned=) şahsen ben inanmıyorum 2 3 hafta ban yemedim diyenlere

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
KITE Macrolar var internette AD Carry oynuyosan ban yedirtmez.Eh farmı da kendin yaparsın artık,not safe hileyi kullanmak şuan saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...