Onaylı Üye
Şu an detected zaten. Kullanma bence ban yersin hep
nasıl anlıyacağım peki detected olmadığınıŞu an detected zaten. Kullanma bence ban yersin hep
wind sharp ta not safe yazıyo güvenli değil diye 2 veya 3 güne banlatıyor ama lplebrone kullanırsan bu süre 1 veya 2 aya çıkıyorArkadaşlar Irelia oynadığım için ve Irelia scripti Windsharp'ta aşırı güzel olduğu için bir el atayım dedim penta attım çok güzeldi oyun ama oyun sonu direk perma ban yedim. Ban her türlü yenir eninde sonunda ama daha az belli etmek için hangi ayarı değiştirmemi önerirsiniz?
windsharp zaten 1 elden sonra direk banlatıyo en iyisi onaylı üye olmaya çalışArkadaşlar Irelia oynadığım için ve Irelia scripti Windsharp'ta aşırı güzel olduğu için bir el atayım dedim penta attım çok güzeldi oyun ama oyun sonu direk perma ban yedim. Ban her türlü yenir eninde sonunda ama daha az belli etmek için hangi ayarı değiştirmemi önerirsiniz?
evet azalttılar bılırArkadaşlar Irelia oynadığım için ve Irelia scripti Windsharp'ta aşırı güzel olduğu için bir el atayım dedim penta attım çok güzeldi oyun ama oyun sonu direk perma ban yedim. Ban her türlü yenir eninde sonunda ama daha az belli etmek için hangi ayarı değiştirmemi önerirsiniz?