siyah listeye düşmek cihaz kontrolü mü oluyo yani bu hesapta riot gamesin hangi oyununu oynarsam oynayım inceleme altında mı kalacağım? bir forumda görmüştüm Windsharp undedected hile olmuş galiba arkada calıstıgı an ban atıyormuş kime olursa olsunknk riotun listesi var galiba sen siyah listeye düşmüsün direk oynadağın oynlar güvenlik sistemine düşüyor o yüzden yiyorsun yani legitde oynarsan ragede oynarsan fark olmaz siyah listeye düşmüşsün sanırım
lpreborn icinde onaylı üye olmamız gerekiyor ben de eski hesabımı kaybettigim için gitti tüm emektarlarım bu hesapla da 50 mesaj atabilmem lazımhalledemezsin windsharp detected durumda yani ne yaparsan yap her maç banlanacaksın lpreborn kullanabilirsin daha dayanıklı
bir güncelleme gelcek mi wsye çünkü forumlarda okuduguma göre lp biraz daha yavaşmış wsye göreKonusunda da yazıyor detected diye.
Yani sürekli ban yersin LPReborn'u öneririm ban yemedim 1 aydır.
Gelecek mi bilmiyorum ama konu üzerinden takip edebilirsin duyururlar.bir güncelleme gelcek mi wsye çünkü forumlarda okuduguma göre lp biraz daha yavaşmış wsye göre
Yardımın için teşekkür ederim kankam wsden şuanlık umudu keselim gibi bir şey umarım kısa zamanda onaylı üye olabilirim.Gelecek mi bilmiyorum ama konu üzerinden takip edebilirsin duyururlar.
https://memoryhackers.org/konular/windsharp-league-of-legends-script-only-riot-servers.168591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?