Çözüldü WindSharp Ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba modlar ve normal üyelere bir sorum olcaktı ben sürekli ban yiyorum evadeyi kapatsam da legit oynasam da en fazla 3 mac sonra ban atıyor lolü silip yüklüyorum wsnin dosyalarını silip yüklüyorum ama ne yaparsam yapayım sürekli ban yiyorum bunun çözümü bilen var mı lütfen yardımcı olur musunuz yaklasık 4-5 yıldan fazladır Mmemory hackers kullanıcısıyım hiç bir oyunda hata yaşamazdım lolde de öyle ama şu 3-4 aydır ban dalgalanması var bunu nasıl halledebiliriz

Çözüm
WindSharp bi güncelleme gelmeyecek şu anlık LPReborn kullanmanızı Öneririm yoksa ban olayı devam etcek onaylı üye olup lpkullanın

Gerekli şartları sağlarsanız olursunuz.

Onaylı Üye (Confirmed Member)

50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.
Gerekli şartları sağladıktan sonra 1-2 saat içerisinde sistem tarafından otomatik olarak verilir.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk riotun listesi var galiba sen siyah listeye düşmüsün direk oynadağın oynlar güvenlik sistemine düşüyor o yüzden yiyorsun yani legitde oynarsan ragede oynarsan fark olmaz siyah listeye düşmüşsün sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk riotun listesi var galiba sen siyah listeye düşmüsün direk oynadağın oynlar güvenlik sistemine düşüyor o yüzden yiyorsun yani legitde oynarsan ragede oynarsan fark olmaz siyah listeye düşmüşsün sanırım
siyah listeye düşmek cihaz kontrolü mü oluyo yani bu hesapta riot gamesin hangi oyununu oynarsam oynayım inceleme altında mı kalacağım? bir forumda görmüştüm Windsharp undedected hile olmuş galiba arkada calıstıgı an ban atıyormuş kime olursa olsun

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
halledemezsin windsharp detected durumda yani ne yaparsan yap her maç banlanacaksın lpreborn kullanabilirsin daha dayanıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
halledemezsin windsharp detected durumda yani ne yaparsan yap her maç banlanacaksın lpreborn kullanabilirsin daha dayanıklı
lpreborn icinde onaylı üye olmamız gerekiyor ben de eski hesabımı kaybettigim için gitti tüm emektarlarım bu hesapla da 50 mesaj atabilmem lazım

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Konusunda da yazıyor detected diye.
Yani sürekli ban yersin LPReborn'u öneririm ban yemedim 1 aydır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
WindSharp bi güncelleme gelmeyecek şu anlık LPReborn kullanmanızı Öneririm yoksa ban olayı devam etcek onaylı üye olup lpkullanın

Gerekli şartları sağlarsanız olursunuz.

Onaylı Üye (Confirmed Member)

50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir. Onaylı üye olabilmek için 5 gündür siteye kayıtlı olmanız gerekir.
Gerekli şartları sağladıktan sonra 1-2 saat içerisinde sistem tarafından otomatik olarak verilir.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...