Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar windsharpın ban süresi tahmini ne kadar ban yiyen arkadaşlar en az ne kadar sürede ban yiyor bilgilendirme şansınız varsa çok memnun olurum
Üzücü bir durum olmuş, data temizliği yaptıktan sonra farklı bir hesaba giriş yaparsan bu süreleri daha uzatabilirsin.2 saat içinde ban yedim XD
tavsiyen için çok teşekkür ederim şuan yapmaya gidiyorumÜzücü bir durum olmuş, data temizliği yaptıktan sonra farklı bir hesaba giriş yaparsan bu süreleri daha uzatabilirsin.
Rica ederim, faydasını göreceğinden şüphen olmasın. İyi forumlartavsiyen için çok teşekkür ederim şuan yapmaya gidiyorum)
Peki bütün ayarlar full mü oynuyorsunuz hocamben 4 gündür kullanıyorum ban yemedim ve yiyeceğimide sanmıyorum sadece yasuo oynuyorum bellide etmiyorum yani sadece 2 3 kişi bana hile dedi onlarda 0 12 1 9 fln innanan yok xd
belki daha uzun belki daha kısa sürebilir bi arkadaşım 3 ay ban yemiştiOrtalama olarak şu an kullanımlarda 1 Hafta ile 1 Ay içerisinde değişiyor. Up dönemlerinde biraz yoğunlaşıyor ve 3 güne kadar düşebiliyor. Ortalama 2-3 Hafta diyebiliriz.
Bu sunucunun durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Genel kapsam altında süreler bu şekilde.belki daha uzun belki daha kısa sürebilir bi arkadaşım 3 ay ban yemişti