WindSharp Ban Süresi Uzatma %50 İhtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Benim attım bu gün butun maçlar derecelide giriyorum esnek ban yemedim hala bunun bir çok sebepi olabilir illaki ban yiceksiniz genede bi kaç bilgilendirme yapmak istedim benim yaptığım şeyler

1 - Oyundan çıkınca bilgisiyarı temizleyin onun için bu programı kullanın Link

2 - Loaderı ben D diskinde tutuyorum pek bi alakası olduğunu sanmıyorum ama genede deneyin

3 - Ezevade kapalı oynuyorum genelde fazla belli etmemek için F7 açıyorum gelen skilleri gösteriyor ben dodgeluyorum

4 - Legit oynamaya çalışın abartmayın fazla belli etmeyin report yerseniz banlanırsınız

Benim genelde yaptıklarım bunlar sizin işinize yararmı bilmiyorum genede deneyin bi bu gün full girdim sabahtan hiç ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir aralar ben de senin gibi yapıyordum ama bir kaç maç sonrasında ban yiyordum, biraz da şans işi açıkçası.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Alakası olduğunu düşünmüyorum, yasaklanmama nedenin şans.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Şans aslında burada ban yiyip yemememeni belirleyen, bazıları 10-20 maç atabiliyorken bazılar 1 maçta ban yiyor. Yine de güzel yazı eline sağlık.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
%90 olarak şansına bağlı ben 10. sezonda 10 hesap kasıp sattım ban yemeden + oynadığım bazı hesaplar hala ban yemedi nedenini bilmiyorum full rage de oynuyordum cfg paylaşmıştım

Ve bu sezonda sc ile 1-2 el rank oynadim aninda ban yedim baska da oynamadım.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şansa kalmış ne yaptığınla alakası yok bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pek işe yarayacağını sanmam ama yeni hesap açtığınızda maili onaylatmanız belki banlanma sürenizi birazcık uzatabilir

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tamamen şans olduğunu düşünüyorum log temizleyici kullanabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 aydır oynamıyorum hesaba girdim ve hala ban yememişim. 30 level kasıp diamond'a kadar kasmıştım. Halen banlı değil hesap. Sanırım legit oynamakla alakalı ve pcyi temiz tutun. Arkadaşın dediklerini yaparsanız ban yemiyorsunuz gerçekten

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bide directx9 la kullan gibi bir şey vardı konu güzel olmuş oyunu hem açmadan önce hemde kapattıkan sonra çalıştıra %temp% yazıp logları temizleyin

Forge
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İşe yarayabilir ama sanmıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
yani hocam sanmıyorum ama siz psikolojik olarak öyle sanıyorsunuz bu şans meselesi :D isterseniz hepsi kapalı oynayın injeckt ettiğiniz an gider yoruldum cidden anlatmaktan yoruldum hile fix ölü bişeyi nasıl canlandırmayı planlıyorsunuz acaba yöntemlerinizle şans meselesi her ban yediğinizde oyun log tutuyor 3 maç atıcağınız yerde 1 maça falan düşüyor artık :D

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Benim attım bu gün butun maçlar derecelide giriyorum esnek ban yemedim hala bunun bir çok sebepi olabilir illaki ban yiceksiniz genede bi kaç bilgilendirme yapmak istedim benim yaptığım şeyler

1 - Oyundan çıkınca bilgisiyarı temizleyin onun için bu programı kullanın Link

2 - Loaderı ben D diskinde tutuyorum pek bi alakası olduğunu sanmıyorum ama genede deneyin

3 - Ezevade kapalı oynuyorum genelde fazla belli etmemek için F7 açıyorum gelen skilleri gösteriyor ben dodgeluyorum

4 - Legit oynamaya çalışın abartmayın fazla belli etmeyin report yerseniz banlanırsınız

Benim genelde yaptıklarım bunlar sizin işinize yararmı bilmiyorum genede deneyin bi bu gün full girdim sabahtan hiç ban yemedim
şans işi ama yine de teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
en son kullandığımda oyun sonu ban yiyordum şakasız ilk maddedeki programın etki edeceğini umuyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
söylediklerinin bir alakası oldugunu sanmıyorum.Tamamen şansına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...