Uzman Üye
Arkadaşlar yeni çıkmış olan ban uzatmayı denedim herşeyi yaptım her oyun sonra çıkıp programı çalıştırdım ama yine de ban yemişim 10-11 saat içinde sizde de öyle mi ?
onu denemiştim zaten broBypass var forumda
Buraya tıklıyarak gidebilirsin.
ne deniyorsun kanka söyleme şansın var mı acaba ?Bende max 4-5 oyunda ban yiyordum herşeyi yapsamda şimdi yeni birşey deniyorum biraz uğraştırıcı 3. gündeyim herşey acık ama ban yemedi bakalım test ediyorum olursa paylaşabilirim
bizde de o şans yok desenedostum 0 dan 30 a kastım şans işi hehralde bazen karşımada script geliyor onlar ban yiyor ben yemiyorum
script sadece hesap banı atarbizde de o şans yok desene, west de oynasam ban hariç başka birşey olur mu
teşekkürlerscript sadece hesap banı atar
2 hesap kastım ilk hesap 17 lvlde ban yedi bu hesap uzun zaman dayandı bakalım ne zaman yiycekdostum 0 dan 30 a kastım şans işi hehralde bazen karşımada script geliyor onlar ban yiyor ben yemiyorum
Windows sürümün kaç2 hesap kastım ilk hesap 17 lvlde ban yedi bu hesap uzun zaman dayandı bakalım ne zaman yiycek![]()
20H2Windows sürümün kaç
bende weste geçtm duo atalım istersen ? nick verTr de reportlandığın zaman sistem otomatik olarak suçlu olmasanda banlıyor euw geçin orada tr de yediğinizden az ban yersiniz hatta yemeyebilirsiniz bile