Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüWindSharp ban yeme olasılığını nasıl düşürebilirim?
bandan şans yok ama bazen 1 ay falan oynuyorsun mutlu oluyorsun oo ban yemiyorum şanslıyım diye ertesi gün bi giriyosun ban yemişsin kısacası bandan kaçış yok kanka
Kanka dodge kapatırsan bide xerath cassi ezreal vb. gibi şampları oynarsan ban max 1 haftada yersin.Tavsiyem dodgelemeyi kapat bide oynaycağın şampiyonları özelde sc ile dene titreme falan yapıyor mu diye.
hile fix yedi lol yeni yamaya geçtiğinden dolayı güncelleştirmeleri 1-3 saat arası olur öncesinde öle olmuştu çnk ancak şuan hileyi bile açsan ban yiyiceğini düşünmem ben 2 kere açıp denedim çnk
ve normalde hileyi kullanırken yani fix yemeden önce 2-4 ay arasında aynı hesapta oynadım ancak ban yemedi hesap
Map ayarlarını açma skin değiştiriciyi falan kapat oto doge falan bunlar seni yüksek eloda belli eder sion,kog maw,casi,senna gibi karakterler oynama bunlar sc olduğunu belli eden herolardır herhangi bir karakteri oynamadan önce eğitim modunda özel oyunlarda dene ondan sonra dereceli gir
lolün ban sisteminden kaçış yok ya valorant da aynı şekilde valorantı belki kendi hileni yapıp tek başına kullanırsan ban yemezsin ama lol de kesin yiyorsun hile açıldığı an havuz sistemine düşüyorsun en geç 1 haftada banı çakıyorlar
arkadaşlar nasıl bandan tamamen kurtulurum diye sormadım farkındaysanız ban yeme olasiliğimi nasıl düşürebilirim yani süreyi nasıl uzatabilirim yazdım alakasız alakasız onlarca mesaj gelmiş.....