Çözüldü WindSharp çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bütün uygulamalarım vs hepsi yüklü oynuyordum ama artık nedense girdiğimde oyun içinde hiçbir yere tıklıyamıyorum klavyede aynı öyle ama oyun devam ediyor
ve script gelmiyor sorunu nedir yardımcı olacak var mı

Çözüm
Öncelikle WindSharp Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

Sisteminizdeki tüm AC servislerini ve Windows Defenderı kapatın.

hiçbir adımı...
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle WindSharp Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

Sisteminizdeki tüm AC servislerini ve Windows Defenderı kapatın.

hiçbir adımı eksiksiz yapmayın tüm adımları yaptıktan sonra pcnizi yeniden başlatıp hileyle girmeyi tekrar deneyin.

Not:Bunlar sizde kurulu ise Silip Bilgisayara reset atıp tekrar kurun yanlış kurulmuş olabilir

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben sana direkt kalıcı çözümü söyleyim, C:\Riot Games\League of Legends\Config içerisinden game.cfg'yi aç

PreferOpenGLLegacyMode=1
PreferDX9LegacyMode=1 Olarak değiştir kaydet çık, salt okunur yapmayı unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...