Windsharp challenger config kötü diyenlere özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windsharp config ayarlarından memnun olmayan bir çok insan görüyorum forumda, kendi yapmış olduğu config yetersiz gelebiliyor. bu yüzden sizler de daha etkili güzel configler arıyosunuz.
Ben de config arayanlardandım sonra challenger config i keşfettim ve hemen denedim.

Deneyimlerim de config benim yapmış olduğum ayarlardan gerçekten daha iyiydi ama herkesin genel şikayet ettiği ve bende de olan böyle bir sorun ile karşılaştım. Tf esnasında sc nin durması vurmaması.
bu durumu nasıl çözebilirim diye biraz denemeler yaptım ve sorunu buldum.

ÇÖZÜM: Arkadaşlar bize sonulan config ayarları aslında kusursuz harika işler başarıyor. biz bu config i indirdiğimizde %appdata% deki w2 nin direk içine atıyoruz.
Yapmış olduğumuz hata buradan kaynaklanıyor. w2 de hazırda sizin ayarlarınız var chalenger config i atarken içine bazı dosyalar değişmiyor yani sizin ayarlarınızdan bazı kalıntılar challenger config'e karışıyor bu yüzden de tf-
esnasında böyle küçük hatalar meydana geliyor.

Forumda bu config in sorunsuz çalıştığını beyan eden insanlar dosyayı doğru şekilde kopyalamış olan insanlar. hatasız oynadıkları için süper diyorlar

YAPMANIZ GEREKEN: %appdata% deki w2 klasörünü tamamen silip yerine aynı isimde bir dosya açmanız (içi tamamen boş olmalı)
size verilen config dosyasına girdikten sonra nora klasörüne girin ve oradaki bütün dosyaları yeni açmış olduğunuz w2 klasörüne atın. oyunda sorunsuz şekilde artık şhow yapmaya hazırsınız.

Ben sorunumu az önce böyle çözdüm ve siz degerli dostlarımla paylaşmak istedim. İYİ EĞLENCELER :cool:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam. Baya olumsuz yorum vardı bunla ilgili denemeye çekiniyordum oyun bakımdaymış şuan açılsın deneyeceğim :).

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam peki ben bu scyi sıfırladım ama halen o vurmama sorunu var bunu nasıl açıklayabiliriz ? özellikle samirada çok fazla oluyor samira oynamıyorum sırf bu yüzden

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Teşekkürler çok yardımın dokundu reis eline emeğine sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok sağolasın confgi arıyordum ama ban yediriyortmu ben 3. oyunumda ban yiyorum hep

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aşırı yardımcı oldun çok sağol <3

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çok sağolasın confgi arıyordum ama ban yediriyortmu ben 3. oyunumda ban yiyorum hep
bende bu sorunu yaşıyodum 2. oyunumda ban yiyordum bu durumdan sıkılıp west serverinde hesap açtım ve orda şuan 27 level oldum. sonra dün gece tekrar tr ye bi döneyim dedim ping daha az olur daha iyi sc çalısır diye. burdaki hesabım da 10 level olucak hala ban yemedi.

yani sana saçma gelebilir ama çözüm olarak bunu denemelisin west de bir hesap aç ve birkaç oyun oyna sonra geri dön.

deneyimlerime göre şöyle birşey olabilir. west serverine gidince client west i yüklüyor ve tr nin kalıntıları siliniyor (seni ban yedirten kalıntılar) yani geçmişteki sc den ip falan kaldıysa bu yöntemle silinebilir.

bypass ı da kullanmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güzel bilgi ben youtube tan bi adamın videosundaki confiği kullanıyorum gayet memnunum evet hazır halide fena değildi

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Configin Linki varmıdır acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende bu sorunu yaşıyodum 2. oyunumda ban yiyordum bu durumdan sıkılıp west serverinde hesap açtım ve orda şuan 27 level oldum. sonra dün gece tekrar tr ye bi döneyim dedim ping daha az olur daha iyi sc çalısır diye. burdaki hesabım da 10 level olucak hala ban yemedi.

yani sana saçma gelebilir ama çözüm olarak bunu denemelisin west de bir hesap aç ve birkaç oyun oyna sonra geri dön.

deneyimlerime göre şöyle birşey olabilir. west serverine gidince client west i yüklüyor ve tr nin kalıntıları siliniyor (seni ban yedirten kalıntılar) yani geçmişteki sc den ip falan kaldıysa bu yöntemle silinebilir.

bypass ı da kullanmalısın
kanka önerin için sağol ama ben de evade kapatılmıyo sanırım ondan dolayı ban yiyorum evade nasıl kapatacağıom hakkında bilgi verebilirsen sevinirim sağoll

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka önerin için sağol ama ben de evade kapatılmıyo sanırım ondan dolayı ban yiyorum evade nasıl kapatacağıom hakkında bilgi verebilirsen sevinirim sağoll
hatta beni discordan ekleyebilirmisin müsait olunca birlikte yaparız K3r0#4042

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok yararlı olmuş sorun yaşayanlar için emeğine sağlık bro, acaba bu confing ban yememize olur mu 5.gündeym hala ban yemedim öbür çarımda 9.gün ondan sormak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...