Süper Üye
Bypass yap Forumda var yani log cleanerçok sağolasın confgi arıyordum ama ban yediriyortmu ben 3. oyunumda ban yiyorum hep
bende bu sorunu yaşıyodum 2. oyunumda ban yiyordum bu durumdan sıkılıp west serverinde hesap açtım ve orda şuan 27 level oldum. sonra dün gece tekrar tr ye bi döneyim dedim ping daha az olur daha iyi sc çalısır diye. burdaki hesabım da 10 level olucak hala ban yemedi.çok sağolasın confgi arıyordum ama ban yediriyortmu ben 3. oyunumda ban yiyorum hep
Kanka league of legends genel bölümünde varConfigin Linki varmıdır acaba?
kanka önerin için sağol ama ben de evade kapatılmıyo sanırım ondan dolayı ban yiyorum evade nasıl kapatacağıom hakkında bilgi verebilirsen sevinirim sağollbende bu sorunu yaşıyodum 2. oyunumda ban yiyordum bu durumdan sıkılıp west serverinde hesap açtım ve orda şuan 27 level oldum. sonra dün gece tekrar tr ye bi döneyim dedim ping daha az olur daha iyi sc çalısır diye. burdaki hesabım da 10 level olucak hala ban yemedi.
yani sana saçma gelebilir ama çözüm olarak bunu denemelisin west de bir hesap aç ve birkaç oyun oyna sonra geri dön.
deneyimlerime göre şöyle birşey olabilir. west serverine gidince client west i yüklüyor ve tr nin kalıntıları siliniyor (seni ban yedirten kalıntılar) yani geçmişteki sc den ip falan kaldıysa bu yöntemle silinebilir.
bypass ı da kullanmalısın
K tuşuydu sanırımkanka önerin için sağol ama ben de evade kapatılmıyo sanırım ondan dolayı ban yiyorum evade nasıl kapatacağıom hakkında bilgi verebilirsen sevinirim sağoll
hatta beni discordan ekleyebilirmisin müsait olunca birlikte yaparız K3r0#4042kanka önerin için sağol ama ben de evade kapatılmıyo sanırım ondan dolayı ban yiyorum evade nasıl kapatacağıom hakkında bilgi verebilirsen sevinirim sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?