dostum yasuoda kullanmanı tavsiye etmem evet gerçekten çok iyi ancak 3 tane hesap banlattım yasuo çok belli ediyoryasuo fişek gibi kayıyor çok iyi
evetbir sorum olacak config her güncellendiğinde tekrar indirip tekrar mı kurmamız gerekiyor?
hileyi silip kurmana gerek yok configleri silip tekrar atman lazım yenisinibir sorum olacak config her güncellendiğinde tekrar indirip tekrar mı kurmamız gerekiyor?
IDK ayarla atar dostumhocam caitlyn de skill atmıyor neden acaba ? ve tüm herolar deniliyor ama bazı herolarda skill atmadığını gördüm nasıl yapabiliriz bunu
No, config will not update for v8. I left the League Of Legends, maybe if i start one day I'll update, you have to wait for a while.@In my heart Nørâ
Rüzgar keskinliği ayarlarının yaratıcısından bir bilgi almak istiyorum: bir v8 sürümü yapabileceğimizi düşünüyor musunuz? ama her şeyden önce tüm programın farkında olan sizler, oyunda aktif hale getirilebilecek tüm yeni nesnelerle ilgili şampiyonlarla birlikte ve duruma göre bir sc güncellemesi olabileceğini düşünüyor musunuz?
nesneleri güncellediklerinden, sc'de hiç eklenmediler, sadece Lazysharp'ta sc programı yeni nesneler için tamamlandı, en azından küçük Lazy tekrar aktif oldu
Noracım sylas ayarlı mı configte ekstra bir ayar yapmama gerek var mı?No, config will not update for v8. I left the League Of Legends, maybe if i start one day I'll update, you have to wait for a while.Thanks
![]()