WindSharp Challenger Script Config Güncellendi V7 [12.05.2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bir sorum olacak config her güncellendiğinde tekrar indirip tekrar mı kurmamız gerekiyor?

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
confing yapamıyordum eline sağlık güzel confing kullanırım

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çalışmıyor dostum. Ezevade ayarlarında capslocka ayarlanmıyor tuşlar.

Üye
5 HİZMET YILI
hocam caitlyn de skill atmıyor neden acaba ? ve tüm herolar deniliyor ama bazı herolarda skill atmadığını gördüm nasıl yapabiliriz bunu

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evade kapatarak oynamanızı tavsiye ederim en azından report yemezsiniz belki,legit olur evade açtığınız zaman belli oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bazıları irelia'da stack yapmadan sadece space'e basılı tutuyor eklemek gerekiyor ki x ve v tuşlarına spamlayın 5 stack yapın daha sonra space tuşuna basıp kombolattırın.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
reis çok sağol şu ban wave geçsin hemen kullanacağım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
@In my heart Nørâ

Rüzgar keskinliği ayarlarının yaratıcısından bir bilgi almak istiyorum: bir v8 sürümü yapabileceğimizi düşünüyor musunuz? ama her şeyden önce tüm programın farkında olan sizler, oyunda aktif hale getirilebilecek tüm yeni nesnelerle ilgili şampiyonlarla birlikte ve duruma göre bir sc güncellemesi olabileceğini düşünüyor musunuz?

nesneleri güncellediklerinden, sc'de hiç eklenmediler, sadece Lazysharp'ta sc programı yeni nesneler için tamamlandı, en azından küçük Lazy tekrar aktif oldu

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu configle mi alakalı bilmiyorum ama ban yemiyorum

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
@In my heart Nørâ

Rüzgar keskinliği ayarlarının yaratıcısından bir bilgi almak istiyorum: bir v8 sürümü yapabileceğimizi düşünüyor musunuz? ama her şeyden önce tüm programın farkında olan sizler, oyunda aktif hale getirilebilecek tüm yeni nesnelerle ilgili şampiyonlarla birlikte ve duruma göre bir sc güncellemesi olabileceğini düşünüyor musunuz?

nesneleri güncellediklerinden, sc'de hiç eklenmediler, sadece Lazysharp'ta sc programı yeni nesneler için tamamlandı, en azından küçük Lazy tekrar aktif oldu
No, config will not update for v8. I left the League Of Legends, maybe if i start one day I'll update, you have to wait for a while. :) Thanks :uwuwink:

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
No, config will not update for v8. I left the League Of Legends, maybe if i start one day I'll update, you have to wait for a while. :) Thanks :uwuwink:
Noracım sylas ayarlı mı configte ekstra bir ayar yapmama gerek var mı?

Bir de neden most priorityde değil de least spellde kullanmamız gerekiyor öyle yazmışsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...