Windsharp en iyi mid herosu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostlar kaç oyun sonra ban yiyorsunuz acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Xerath her scriptle gider ama eğer ki farklı hero istersen Vayne mid bile yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ya bir iki konuda daha sormuştum kimse cevap vermedi Yasuo iyi diyorsunuz da beklemeden hortum attığı için falan mı iyi? veya bu kaldırıldı mı?

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
knk xerath al tf falan dinlemez. laningde de adamı fena darlarsın tflerde de .takımla dolaş yeter. onu istemiyorsan yasuo al, default yasuo yu seç script olarak ordan eq exploid i kapat shifte basılı tutup keyfine bak yine...

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk xerath al tf falan dinlemez. laningde de adamı fena darlarsın tflerde de .takımla dolaş yeter. onu istemiyorsan yasuo al, default yasuo yu seç script olarak ordan eq exploid i kapat shifte basılı tutup keyfine bak yine...
bu loaderleri değiştirebiliyormuyuz oyunun içinde seçtiğimizi açmak için kullandığımız çünkü ben galiba kötüsünü seçitm öyle güzel oynamıyor

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu loaderleri değiştirebiliyormuyuz oyunun içinde seçtiğimizi açmak için kullandığımız çünkü ben galiba kötüsünü seçitm öyle güzel oynamıyor
knk mesajını yanlış anlamadıysam scriptin defaul veya domination gibi varyasyonlarını değiştirmek istiyorsun oyun içi. onu yapamıyorsun sc yi tekrar inject etmen gerekiyor oyunu kapatıp açıp. ama dediğime çok güvenme bi f5 veya f6 dene script tekrar yükleniyor veya kökten kapanıyorsa oyundan çıkmadan bidaha inject edip diğer varyasyonu seçip oyna

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bana göre Viktor çok rahat kanser edebiliyor ve seri win aldırabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bişey sorcam şu xerat sc videolarını izlediğimde adamların her skill tutuyordu onu nasıl yapıyorlar

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ya bir iki konuda daha sormuştum kimse cevap vermedi Yasuo iyi diyorsunuz da beklemeden hortum attığı için falan mı iyi? veya bu kaldırıldı mı?
knk iyi olmasının sebebi mobilitesi bana kalırsa. yasuo hem tf başlatma hem kritik noktalarda kendiini kurtarma hem de yüksek hasar potansiyeli olan bir çar benim zanaatimce. o eq exploid olmasa bile sc yasuoyu combo açısından mükemmele yakın oynadığı ve düz vuruşları devamlı bıraktığı için bayağı güçlü hale geliyor.bide oynayan kişi hasar potansiyelini biliyorsa tadından da yenmez oynaması...
Post automatically merged:

bişey sorcam şu xerat sc videolarını izlediğimde adamların her skill tutuyordu onu nasıl yapıyorlar
knk sc de spaceye basılı tutuyorsun atıyor . sc nin olayı o zaten :D
Post automatically merged:

knk yanlış anladıysam söyle ona göre bi yorum yapayım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk mesajını yanlış anlamadıysam scriptin defaul veya domination gibi varyasyonlarını değiştirmek istiyorsun oyun içi. onu yapamıyorsun sc yi tekrar inject etmen gerekiyor oyunu kapatıp açıp. ama dediğime çok güvenme bi f5 veya f6 dene script tekrar yükleniyor veya kökten kapanıyorsa oyundan çıkmadan bidaha inject edip diğer varyasyonu seçip oyna
eyw anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...