Süper Üye
dostlar kaç oyun sonra ban yiyorsunuz acaba ?
1 hafta boyunca oynadım sanırsam xerath ile çok abartınca ban yedirtiyor evade sürekli açık olduğunda onun harici ban sıkıntısı yok dostdostlar kaç oyun sonra ban yiyorsunuz acaba ?
eyvallah dostum iyi oyunlar1 hafta boyunca oynadım sanırsam xerath ile çok abartınca ban yedirtiyor evade sürekli açık olduğunda onun harici ban sıkıntısı yok dost![]()
ire hariç hiç denemedim bi denerimYani şöyle aktarayim viktor , ori , ire , casi çok rahat taşırsın
vayne top yapıyorum zatenXerath her scriptle gider ama eğer ki farklı hero istersen Vayne mid bile yapabilirsin.
Dostum umarım karşıma gelmezsinvayne top yapıyorum zaten
valla sc varken hiçbirşey yapamıyolar topta skilleri dodgeliyo kite ata ata rahat rahat çıldırtıyorum KMADSKMASDMKDASDostum umarım karşıma gelmezsin![]()
syndra denemeyi düşünüyorumxerath yasuo ve syndra
viktordur bence sabredip kasmayı beklersen e sini geliştirdikten sonra sağlam hasarlar çıkarıyorsizce en iyi script mid herosu?
bu loaderleri değiştirebiliyormuyuz oyunun içinde seçtiğimizi açmak için kullandığımız çünkü ben galiba kötüsünü seçitm öyle güzel oynamıyorknk xerath al tf falan dinlemez. laningde de adamı fena darlarsın tflerde de .takımla dolaş yeter. onu istemiyorsan yasuo al, default yasuo yu seç script olarak ordan eq exploid i kapat shifte basılı tutup keyfine bak yine...
knk mesajını yanlış anlamadıysam scriptin defaul veya domination gibi varyasyonlarını değiştirmek istiyorsun oyun içi. onu yapamıyorsun sc yi tekrar inject etmen gerekiyor oyunu kapatıp açıp. ama dediğime çok güvenme bi f5 veya f6 dene script tekrar yükleniyor veya kökten kapanıyorsa oyundan çıkmadan bidaha inject edip diğer varyasyonu seçip oynabu loaderleri değiştirebiliyormuyuz oyunun içinde seçtiğimizi açmak için kullandığımız çünkü ben galiba kötüsünü seçitm öyle güzel oynamıyor
knk iyi olmasının sebebi mobilitesi bana kalırsa. yasuo hem tf başlatma hem kritik noktalarda kendiini kurtarma hem de yüksek hasar potansiyeli olan bir çar benim zanaatimce. o eq exploid olmasa bile sc yasuoyu combo açısından mükemmele yakın oynadığı ve düz vuruşları devamlı bıraktığı için bayağı güçlü hale geliyor.bide oynayan kişi hasar potansiyelini biliyorsa tadından da yenmez oynaması...Ya bir iki konuda daha sormuştum kimse cevap vermedi Yasuo iyi diyorsunuz da beklemeden hortum attığı için falan mı iyi? veya bu kaldırıldı mı?
knk sc de spaceye basılı tutuyorsun atıyor . sc nin olayı o zatenbişey sorcam şu xerat sc videolarını izlediğimde adamların her skill tutuyordu onu nasıl yapıyorlar
knk yanlış anladıysam söyle ona göre bi yorum yapayımbu loaderleri değiştirebiliyormuyuz oyunun içinde seçtiğimizi açmak için kullandığımız çünkü ben galiba kötüsünü seçitm öyle güzel oynamıyor
eyw anladımknk mesajını yanlış anlamadıysam scriptin defaul veya domination gibi varyasyonlarını değiştirmek istiyorsun oyun içi. onu yapamıyorsun sc yi tekrar inject etmen gerekiyor oyunu kapatıp açıp. ama dediğime çok güvenme bi f5 veya f6 dene script tekrar yükleniyor veya kökten kapanıyorsa oyundan çıkmadan bidaha inject edip diğer varyasyonu seçip oyna