Çözüldü windsharp fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler selamlar sc kullanıyorum fakat dün oynadığımda fps sorunu olmuyordu şimdi oynadığımda 100 fps aldığım sistem 50 40 fpse kadar düşüyor, muho config yaptım fakat yine bir şey değişmedi olayını bilen var mıdır

Çözüm
kanka oyunu pencereli yaparsan az olsada biraz fps kazanirsin ve configi ayarlarsan yine daha iyi olur yeni ciktigi icin sicript 2 3 günceleme sonra düzelir
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka oyunu pencereli yaparsan az olsada biraz fps kazanirsin ve configi ayarlarsan yine daha iyi olur yeni ciktigi icin sicript 2 3 günceleme sonra düzelir

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eyvallah kanka config ayarlarını yaptım forumdan bulup ama çok bir etkisi olmadı pencereli ayarları deneyim bir de

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Güncelleme ile düzeleceğini pek sanmam, kullandığınız aktif scriptleri azaltırsanız ya da çizgileri kapatırsanız FPS'te artış yaşarsınız.
Orbwalker ayarlarından çizilen mesafe çizgilerini kapatın farkı anlarsınız

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pencereli penceresiz modu ile alakalı değilde hile ile alakalıdır internette lol fps cfg yaz en düşüğünü at gene 140 a çıkarısn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...