Çözüldü WindSharp genel sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar;
Evet ücretsiz olarak sc kullanabiliyoruz ancak hilede gün geçtikçe sorunlar artmaya başladı.
Belki forum hesabım ban yiyecek ama içimde tutmak istemiyorum artık oyuna giriyorum bazen inject olmuyor çıkıp tekrardan giriyorum düzeliyor sonrasında oyunun ortasında bir anda oyundan atıyor tekrar giriyorum Uİ den açıp bu seferde F7 yerine yanlışlıkla F6 ya bastığım için hile inaktif oluyor tekrar aktif etmem için f5e basıyorum oyunu alta alıp ayar yapıyor sonra tekrar giriyorum 2 - 3 dakikadan sonra tekrar oyundan atıyor .

Yani biliyorum çok emek var bunun altında ancak eskisi gibi çalışsa çok daha güzel olacak .

Benim naçizane düşüncelerim kısaca şunlardır :
WindSharp sadece onaylı üyeler veya daha üst rütbedekiler tarafından kullanılmalıdır ( bu sayede hile olduğunu belli etmeye çalışıp da ban wave gelmesine neden olan toxic kitleden kurtulmuş olursunuz) KESİNLİKLE GENEL KONUŞMUYORUM

Uİ Downloader daha basitleştirilmiş ve kolay bir arayüz haline gelmelidir. ( bu sayede karmaşıklıklardan ve sürekli gelen aynı sorunlardan kurtulmuş olursunuz)

Emeğinize saygı duyuyorum ancak eski halini gerçekten çok beğeniyordum bilmiyorum bana katılan olacak mı
Ban yememek dileği ile :doge:

Çözüm
Lazy ile kıyasla arasında dağlar gibi fark var.Fps olsun,hero mekanikleri olsun,tek avantajı lazy gibi 2-3 gün güncelleme beklemiyoruz.Ama daha yeni hile gelişecektir.Hemen leş çöp demek saçma.Benim anlamadağım irelia gibi scripti diğerlerine nazaran zor olan heroyu iyi yapıyorlarda basit herolar çok leş nasıl oluyor.Birde herkez ban yedik diyor ben hala yemedim.
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lazy ile kıyasla arasında dağlar gibi fark var.Fps olsun,hero mekanikleri olsun,tek avantajı lazy gibi 2-3 gün güncelleme beklemiyoruz.Ama daha yeni hile gelişecektir.Hemen leş çöp demek saçma.Benim anlamadağım irelia gibi scripti diğerlerine nazaran zor olan heroyu iyi yapıyorlarda basit herolar çok leş nasıl oluyor.Birde herkez ban yedik diyor ben hala yemedim.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...