Yok onun için değil vanguard hile diye algılayıp ban atmasın diyeKalıntıları temizlesen bile banlanmaktan kurtulamazsın. Çünkü bir kere inject ettiysen. Bir ban dalgasında hesabın banlanacaktır.
Script kullanıp valorant oynayanlarda öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadıkları söylediler. Ama tabikide kendini sağlama almalısın. Ben yanlış anlamışım konuyu özür dilerim.Yok onun için değil vanguard hile diye algılayıp ban atmasın diye
yok öenmli değil ama cs hilesi lol hilesi olduğu için ban yermiyimScript kullanıp valorant oynayanlarda öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadıkları söylediler. Ama tabikide kendini sağlama almalısın. Ben yanlış anlamışım konuyu özür dilerim.
Yiyeceğini sanmıyorum. Lol ayrı bir oyun Valo ayrı bir oyun. Lol sadece kullandığın hesaba atıyor. ip üzerinden atsana ne valo nede lole başka hesapla bile giremezsinyok öenmli değil ama cs hilesi lol hilesi olduğu için ban yermiyim
yok hani 3.parti yazılım ya vanguard hile diye algılayabilirYiyeceğini sanmıyorum. Lol ayrı bir oyun Valo ayrı bir oyun. Lol sadece kullandığın hesaba atıyor. ip üzerinden atsana ne valo nede lole başka hesapla bile giremezsin![]()
Sadece PC'de duran bir dosyayı algılamaz. Eğer arka planda açarsan algılar.yok hani 3.parti yazılım ya vanguard hile diye algılayabilir