Orbwalk settings are generally used for range champions, but Windsharp's settings are limited. There are very few Orbwalk settings.Otbwalk settings mostly work for melee champs no?
Orbwalk settings are generally used for range champions, but Windsharp's settings are limited. There are very few Orbwalk settings.Otbwalk settings mostly work for melee champs no?
Loldeki script platformlarının çoğu banı önemsemeden insanlara eğlence vaad ediyor zaten, hiç bir platform biz asla ban yemeyeceğiz diyemiyor, bunu diyen yıllar öncesinde SR diye bir platform vardı asla ban atmayacak anticheat'ı kırdık bilmem ne dediler ve burası yarı private bir platformdu fiyatları uçuktu Riot onları sadece 1 günde detected etti sonra kapattılar 4 5 ay sonra tekrar güvenliği maksimuma çektiklerini söylediler ve yine bir gün sonra ban yedi kullananlar adamlar parayı alıp toz oldularçok çabuk ban yiyoruz kullanılmaması daha iyi bencw

knka crackti ya hani tr ye kaldırmışlardı artık sayfa sonra memoeryhackers kendi scriptini yazdı şimdide kendi sayfasında layz açılmışpeki lasy sharpa ne oldu kardes biliyormusun neden kaldirildi ?
anladim dostum aynen lasyni indirdim id password istedi arkadasa soyledim hall eder insallah )Lazy'nın alıntı yapıldığı platform detected olmadığı için öyle WindSharp tamamen bağımsız Lazy'den belki ileride Lazy alternatif olarak gelir bilemeyiz.
Umarim getirirler be kardes bu script cok kotu hem banliyor hemen , degmiyor iyi script olsa zevk alsam olsun atsinlar bana 5 10 oyundan sonra ama baya kotu fps kite her seyi kotu miss lickknka crackti ya hani tr ye kaldırmışlardı artık sayfa sonra memoeryhackers kendi scriptini yazdı şimdide kendi sayfasında layz açılmışyani tekrar layzyi isteseler getirebilirler ama onlara kalmış :/