Windsharp kite system

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
If there is a problem with the above method, please delete the folders and files in the path %appdata% and reboot.
Alternatively, clean the computer with a program that cleans the computer's unnecessary memory, or open CMD in Admin mode and type /scanow.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok çabuk ban yiyoruz kullanılmaması daha iyi bencw
Loldeki script platformlarının çoğu banı önemsemeden insanlara eğlence vaad ediyor zaten, hiç bir platform biz asla ban yemeyeceğiz diyemiyor, bunu diyen yıllar öncesinde SR diye bir platform vardı asla ban atmayacak anticheat'ı kırdık bilmem ne dediler ve burası yarı private bir platformdu fiyatları uçuktu Riot onları sadece 1 günde detected etti sonra kapattılar 4 5 ay sonra tekrar güvenliği maksimuma çektiklerini söylediler ve yine bir gün sonra ban yedi kullananlar adamlar parayı alıp toz oldular :D Yani aslında sadece ban süresince eğlencenize bakmalısınız :kappajail:

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
peki lasy sharpa ne oldu kardes biliyormusun neden kaldirildi ?
knka crackti ya hani tr ye kaldırmışlardı artık sayfa sonra memoeryhackers kendi scriptini yazdı şimdide kendi sayfasında layz açılmış :D yani tekrar layzyi isteseler getirebilirler ama onlara kalmış :/

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lazy'nın alıntı yapıldığı platform detected olmadığı için öyle WindSharp tamamen bağımsız Lazy'den belki ileride Lazy alternatif olarak gelir bilemeyiz.
anladim dostum aynen lasyni indirdim id password istedi arkadasa soyledim hall eder insallah )
knka crackti ya hani tr ye kaldırmışlardı artık sayfa sonra memoeryhackers kendi scriptini yazdı şimdide kendi sayfasında layz açılmış :D yani tekrar layzyi isteseler getirebilirler ama onlara kalmış :/
Umarim getirirler be kardes bu script cok kotu hem banliyor hemen , degmiyor iyi script olsa zevk alsam olsun atsinlar bana 5 10 oyundan sonra ama baya kotu fps kite her seyi kotu miss lick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...