windsharp kullanımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar ,
windsharp kullanmaya başlayacagım ve gold eloda nelere dikkat etmeliyim hangi özellikleri kullanmalıyım bunlara yardımcı olacak birisi varsa şimdiden teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I believe that in gold you use it to dodge during matches, deflecting 3, 4 things, deactivating and activating again to avoid suspicion.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar. Hilenin forum sayfasında belirtildiği gibi hile kesinlikle ban yedirtmektedir. Riot Games bu konuda olabildiğince hassas davranmakta. Hile sayfasındaki yorumları biraz kurcaladım, Auto Dodge özelliğini kapatıp kullanan arkadaşlar uzun sürede ban yemediğini iddia etmekte. Dilersen denemelisin. Lakin Script'i kullanırsan kesinlikle ban yiyeceğini unutma.
İyi forumlar.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Evade kapalı oynarsan ban yeme süren uzar. Evade kullanmak ban oranını %95 artırıyor.

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Skill shot odaklı karakter kullanmaya dikkat et. örnek : sylas,xayah,amumu vs. Auto dodge ayarı açık kalabilir ben şahsen açık kullanıyorum ve herhangi bir şekilde ban yemedim polonya serverinde grandmasterım rusya serverinde ise diamod 1 niye değişik serverlerde oynuyorsun diyeceksin hem kolay hemde script oralarda hiç fark edilmiyor. tr serverinde diamond 1, master gm ye falan çıkarsan çok rahat bir şekilde farkedilir çünkü onlar oyunu bilen adamlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yüksek ranklarda gözüm yok zaten evade kapalı oynayabilirim herkese teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
If you play Evade off, the ban will take longer

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
evade açık kapalı fark etmez diye biliyorum her türlü ban yiceksin sana tavsiyem adc oyna özellikle script adc heroları için güzel oluyor muhovalvenin configi tamamlandı onunkini kullanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gold elo dediğin bronzların küfürsüz hali bronzda nasıl rahatsan ordada öyle ol

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I believe that in gold you use it to dodge during matches, deflecting 3, 4 things, deactivating and activating again to avoid suspicion.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim sc damgası yememeye calısacaksın. belli etmeden oynayacaksın . bu senin tespit edilmeni uzatır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
evade kapalı uzun süre gider diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...