Uzman Üye
Windsharp nasıl kullanılıyo ozellikleri ne ben sadece açıyorum ve tek yaptıgı kendi kendine dochluyo savunuyo başka özellikleri varmı nasıl kullanırım ve kayn ile oynanırmı
knk şunuda sorayım biliyosan f7 basınca hile seçme yeri ve diğer rakiplerle ilgili şeyler çıkıyo f7 açıkmı oynamalıyım kapalımı yani f7 ekranı gözuksunmu arkada dursada olurmuKanka şöyle söyleyeyim; bunu kendin öğrenmen gerekli. Anlatmakla çok fazla zor olur. Onca detay, onca ayar vs. vs. çok zor. Ya bilen bir arkadaşlar sesli konuşarak öğren ya da özel oyunda kurcalaya kurcalaya öğren. Tavsiyem budur.
Evet, temel olarak 3 tuş var zaten X, C, V, SPACEPek zor bişey yok zaten uyumlu olduğu karakterleri S tier A tier olarak listelemişler ordan bakabilirsin mesela irelia S tier ken yasuo A tier o şekilde
Kanka FPS drop sorunu yaşıyorsan, "F7" kapalı oyna zaten bana göre çizimler kapalıyken daha güzel oluyor.knk şunuda sorayım biliyosan f7 basınca hile seçme yeri ve diğer rakiplerle ilgili şeyler çıkıyo f7 açıkmı oynamalıyım kapalımı yani f7 ekranı gözuksunmu arkada dursada olurmu
f7 açıkken biraz fps düşer ama totemleri dahil ejdere ve barona saldırdıklarını saldırı menzilini vs herşeyi gorursun f7 kapatırsan normal oynarsınknk şunuda sorayım biliyosan f7 basınca hile seçme yeri ve diğer rakiplerle ilgili şeyler çıkıyo f7 açıkmı oynamalıyım kapalımı yani f7 ekranı gözuksunmu arkada dursada olurmu
Vye basarakta farm yapıyor bu aradaspace tuşuna bas ve karakteri yönlendir,gerisini o halleder.