Onaylı Üye
Merhaba dostlarım LOL indirdim ve hesabımın rütbesi yetmediğinden dolayı not safe yazanı kullanabiliyorum. Tavsiye eder misiniz veya bana kötü bir getirisi olur mu ?? Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim 
aslına bakarsan 50 mesaj yaparım ama 5 gün biraz yoruyor beni biraz sabırsızım galibaOnaylı üye olmak gayet basit dostum eğer bir kaç maçta ban yemeyi göze alıyorsan kullan..
onaylı üye olma yolunda ilerleyelim o zamanben diğerini tercih ederdim
Her şeyi açman pek bir işe yaramaz, internet üzerinden config indirip tuşları öğrendiğin zaman birkaç maçta alışırsın hileye ama ban riskine dikkat et. İnternette de bolca rehber ve oynanış videosu bulunmakta.Az önce girdim fakat hepsini açmama rağmen hiç bir şey olmadı nasıl kullanılıyor videosu falan var mı ???
Ben yürüyeyim o kendi skilleri atsa olmuyor mu öyle ben sadece karakteri yürüteyim heHer şeyi açman pek bir işe yaramaz, internet üzerinden config indirip tuşları öğrendiğin zaman birkaç maçta alışırsın hileye ama ban riskine dikkat et. İnternette de bolca rehber ve oynanış videosu bulunmakta.
okkeyŞuan da kullanma çok seri ban atıyor
Ben yürüyeyim o kendi skilleri atsa olmuyor mu öyle ben sadece karakteri yürüteyim he) çok şey mi istiyorum
Post automatically merged:
okkey